Henkilökohtaisen avun työnantajamalli

Pirkanmaalla henkilökohtaisen avun palvelu järjestetään ensisijaisesti työnantajamallilla. Vaikeavammaiselle henkilölle korvataan avustajan palkkaamisesta aiheutuvat kustannukset. Työnantajana asiakas voi itse valita avustajan ja määritellä avustajan työn sisällön. Henkilökohtaisen avun yksikkö auttaa työnantajavelvoitteiden hoitamisessa.

Sijaismaksajapalvelu

Oima on sijaismaksajapalvelu jonka kautta avustajan palkka maksetaan. Oimassa voit ilmoittaa avustajan työtunnit maksuun sähköisen kalenterin kautta. Kalenteriin merkitään, milloin avustaja on ollut töissä. Työnantajalla on mahdollisuus tarkastella järjestelmään kirjattuja työsuhdetietoja kuten palkkalaskelmia. Avustaja voi saada järjestelmään käyttöoikeuden työnantajan niin halutessa. Avustaja voi kirjata työtuntinsa sekä tarkastella järjestelmässä palkkalaskelmiaan. Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja pyydä oikeus Oiman käyttöön Henkilökohtaisen avun yksiköstä!

Avustaja- ja sijaisrekrytointi

Hae avustajaksi! Etsimme avustajan työstä kiinnostuneita mukaan avustaja- ja sijaisrekisteriin Pirkanmaan alueelle. Lue lisää oheisista tiedotteista.

Henkilökohtaisen avun työnantajamalli

Varaa tämä aika, kun aloitat ensimmäistä kertaa työnantajamallilla toimimisen.

Päivitetty 2.6.2022