Kouluterveydenhuollon yhteystiedot ja ajanvaraus

Kuinka saan yhteyden kouluterveydenhuoltoon?

Avoimet vastaanotot: Voit tulla kouluterveydenhoitajan vastaanotolle ilman ajanvarausta avoimina vastaanottoaikoina keskustelemaan mieltäsi painavista asioista.

Puhelin: Voit ottaa yhteyttä kouluterveydenhoitajaan soittamalla puhelinaikana. Koulukohtaiset puhelinajat löydät kunkin toimipisteen kohdalta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön puhelimeen tai Wilma-järjestelmän kautta. Terveydenhoitaja ei voi kirjoittaa Wilmaan oppilaan terveystietoja, mutta sen kautta voidaan sopia puhelin- tai vastaanottoajasta.

Lääkärin ajanvaraus: Jos sinulla on tarve varata aika koululääkärille, ota yhteyttä terveydenhoitajaan.

Verkkoajanvaraus: Vuosittaisiin terveystarkastuksiin ja rokotuskäynteihin voit varata ajan verkossa. Rokotusaikoja on varattavissa jatkuvasti. Kun luokkasi terveystarkastukset alkavat ja ajat ovat varattavissa, terveydenhoitaja ilmoittaa siitä Wilma-viestillä.
Kun asioit verkossa huoltajana alle 15-vuotiaan lapsesi puolesta, sinun pitää ennen ensimmäistä ajanvarausta täyttää verkkoasioinnin suostumuslomake. Lisäksi puolesta-asioinnin valtuutus pitää varmistaa jokaisella asiointikerralla.
Tarkemmat ohjeet puolesta asioinnista

Asiointi vaatii tunnistautumista. Lisätietoa verkkoasioinnista, kuten suostumuslomakkeesta ja puolesta asioinnista.

Kouluterveydenhuollon yhteystiedot

Näytetään kaikki kohteet 47/47

Näytetään kohteista 47/47

Ei tuloksia

Avointen vastaanottojen ajankohdat ja puhelinajat vaihtelevat kouluittain ja terveydenhoitaja ilmoittaa niistä oppilaille ja huoltajille.

Päivitetty 5.10.2022