Ajanvaraus verkossa henkilökohtaisen avun uuden työnantajan infoon

Voit varata verkossa ajan ensimmäistä kertaa henkilökohtaista avustajaa työnantajamallilla palkkaaville tarkoitettuun alkuinfoon. Ajanvaraus onnistuu sen jälkeen, kun olet saanut sosiaalityöntekijältäsi varaustunnuksen. Sähköisessä palvelussa on tarjolla aikoja noin kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin.

Alle 15-vuotiaan lapsen huoltaja voi varata ajan lapselleen, muutoin aikoja ei voi varata toisen puolesta.

Ajan varaaminen

Kirjaudu palveluun omilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteellasi tai varmennekortillasi:

Ulkoinen linkkiVaraa aika alkuinfoon

Kuinka toimia?

Tunnistautumisen jälkeen ohjelma tarkistaa henkilötietosi väestötietojärjestelmästä.
Klikkaa "Jatka palveluun" -valintaa. Tämän jälkeen pääset suoraan sivulle, jossa on "Varaa aikoja Henkilökohtaisen avun uuden työnantajan alkuinfo". Klikkaa "Siirry valitsemaan aika" -painiketta. Tämän jälkeen voit valita vapaista ajoista itsellesi sopivan "Valitse aika" -painikkeella.

Ennen varauksen vahvistamista lisää puhelinnumerotieto (kansainvälisessä muodossa eli +358-alkuisena ilman ensimmäistä nollaa) ja rastita tekstiviestimuistutus, jos haluat varatusta ajasta tekstiviestimuistutuksen valintasi mukaan 1 - 7 päivää ennen aikavarausta. Tämän jälkeen vahvista varaus.

Jos kalenterissa ei ole tarjolla vapaita aikoja, ovat kaikki verkkoon avatut ajat varattuina. Kannattaa kirjautua myöhemmin uudelleen. Uutta aikaa pääsee varaamaan aiemmin annetuilla tiedoilla asiakaskortin ala-osassa.

Voit tarkistaa varatun aikasi tiedot samasta osoitteesta mistä aika varattiin.

Voit myös perua tai siirtää varaamiasi aikoja sähköisesti viimeistään kolme päivää ennen varattua aikaa. Kirjaudu sähköiseen ajanvarauspalveluun, valitse avautuvalta sivulta muutettava aika "Katso varauksen tiedot" -painikkeella. Tämän jälkeen "Peruuta ajanvaraus" tai "Siirrä aikaa" alhaalla olevilla painikkeilla.

Varausoikeus on voimassa kaksi kuukautta sen saamisesta. Palvelusta näet mihin asti varausoikeutesi tarkalleen on voimassa.

Voit varata ajan työnantajan alkuinfoon myös puhelimitse. Lisätietoja ajanvaraukseen liittyen saat sosiaaliohjaaja Jaana Kiviniemeltä, puhelin 040 133 9191.