Siirry sisältöön

Tipotien terveysasema vanha

Valokuva: Tipotien terveysasema
Tipotien terveysasema
puhelin 03 5657 3939

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

Tipotien sosiaali- ja terveysasema
33230 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15

Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3260, ma - pe klo 10 - 11

  Pysäköinti:

Tipotie-talon asiakkaita varten on noin 50 kahden tunnin (2 h) kiekollista pysäköintipaikkaa. Puolet pysäköintipaikoista sijaitsee talon viidennen kerroksen tasolla ja puolet kakkoskerroksen tasolla. Lisäksi pääoven edessä on muutamia 15 minuutin kiekollisia pysähdyspaikkoja.


Yhteydenotto ja ajanvaraus

Kun tarvitset terveysasemasi palveluja, lähetä sähköinen yhteydenottolomake terveysasemallesi. Lomake on vaivattomin yhteydenottotapa, sillä siihen voit kirjoittaa kuvauksen hoidon tarpeestasi. Kuvauksesi perusteella sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän aikana. Vaihtoehtoisesti voit soittaa terveysasemallesi ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivisin 8 - 15: puhelin 03 5657 3939

Jos sinulla on yhteyshenkilö ja olette sopineet sähköisten viestien käytöstä, voit lähettää hänelle sähköisen viestin. Yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä viestisi perusteella.

Kiireettömissä asioissa voit varata vastaanottoajan hoitajalle verkkoasioinnin kautta.

Yhteydenottolomakkeen, sähköiset viestit ja hoitajan ajanvarauksen löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Kuulo- ja puhevammaiset voivat ottaa yhteyttä ajanvarausasioissa lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, miten hänen asiaansa hoidetaan eteenpäin, jos ajan varaaminen ei ole mahdollista heti. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Kiireelliset asiat: Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, voit soittaa terveysasemallesi tai asioida paikan päällä terveysasemasi aukioloaikoina. Terveysasemasi ollessa suljettuna ota yhteys terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023).

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Palvelut

Lääkärin ja hoitajien vastaanottojen lisäksi terveysasemalla järjestetään ryhmätoimintaa . Päihdetyöntekijä on tavattavissa maanantaisin. Liikuntaneuvontaa annetaan ajanvarauksella: aika 45 minuutin mittaiseen maksuttomaan neuvontaan varataan terveysaseman kautta, erillistä lähetettä ei tarvita. Liikuntaneuvoja on paikalla keskiviikkoisin.

Tipotiellä toimii terveysaseman lisäksi mm. fysio- ja toimintaterapiapalveluja, hammashoitola, mielenterveyspalveluja, äitiys- ja lastenneuvola, lasten, nuorten ja perheiden yksikkö sekä Tampereen kaupungin uniyksikkö.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Terveysaseman toimintaa kehitetään yhdessä asiakasraadin kanssa.

Henkilökunta

13 lääkäriä, 13 sairaanhoitajaa, viisi terveydenhoitajaa, lähihoitaja, perushoitaja, dehkohoitaja, diabeteshoitaja, liikuntaneuvoja ja päihdehoitaja


Terveyskeskuslääkärit: Arja Kotisaari, Maija Heinonen, Pirkka Kaipiainen, Saara Koivulehto, Meliina Kolhi, Masi Koskinen, Antti Lukkala, Natalia Miettinen, Paula Pajari, Nadezda Raivio, Ilona Rantanen, Leena Salonen, Juha Vainio ja Mikael Äijälä


Sairaanhoitajat: Julia Kujala, Minna Kunnas, Annika Kyllönen, Katriina Majuri, Katri Mäkinen, Maija Määttä, Terhi Ruohomäki, Anita Roikola, Elisa Saari, Lyylimaija Toivola ja Essi Tuominen


Terveydenhoitaja
Suvi Eljaala
puhelin 040 806 3819

Terveydenhoitaja
Niina Kousa
puhelin 040 806 3383

Terveydenhoitaja
Mari Viismaa
puhelin 040 806 2128

Terveydenhoitaja
Heli Jussila
puhelin 050 313 2228