Siirry sisältöön

Yhteydenotot Linnainmaan ja Tipotien terveysasemille

Kun tarvitset terveysasemasi palveluja, lähetä sähköinen yhteydenottolomake terveysasemallesi. Lomake on vaivattomin yhteydenottotapa, sillä siihen voit kirjoittaa kuvauksen hoidon tarpeestasi. Kuvauksesi perusteella sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän aikana. Vaihtoehtoisesti voit soittaa terveysasemallesi arkipäivisin klo 8 - 16 ja aattopäivinä klo 8 - 15:

  • Linnainmaan terveysasema, puhelin 03 5657 9023
  • Tipotien terveysasema, puhelin 03 5657 3939

Jos sinulla on yhteyshenkilö ja olette sopineet sähköisten viestien käytöstä, voit lähettää hänelle sähköisen viestin. Yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä viestisi perusteella.
Sähköisissä terveyspalveluissa voit myös varata ajan hoitajan vastaanotolle.

Yhteydenottolomakkeen sekä sähköiset viestit ja hoitajan ajanvarauksen löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Kun tunnistaudut sähköisiin terveyspalveluihin ensimmäisen kerran, sinun pitää ensin täyttää sieltä löytyvä suostumuslomake. Voit täyttää lomakkeen sähköisesti tai antaa suostumuksesi asioidessasi terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Lomake tarvitsee täyttää vain kerran. Suostumuksen annettuasi pääset käyttämään sähköisiä terveyspalveluja.

Kuulo- ja puhevammaiset voivat ottaa yhteyttä ajanvarausasioissa lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, miten hänen asiaansa hoidetaan eteenpäin, jos ajan varaaminen ei ole mahdollista heti. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Kiireelliset asiat

Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, voit soittaa terveysasemallesi tai asioida paikan päällä terveysasemasi aukioloaikoina. Terveysasemasi ollessa suljettuna ota yhteys terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023).