Siirry sisältöön

Tipotien terveysasema

Valokuva: Tipotien terveysasema
Tipotien terveysasema
puhelin 03 5657 3939

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

Tipotien sosiaali- ja terveysasema
33230 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15

Bussiyhteydet: Reittioppaan reittiehdotus (täytä itse lähtöpaikkasi, määränpää on jo valmiiksi valittuna).

  Pysäköinti:

Tipotie-talon asiakkaita varten on noin 50 kahden tunnin (2 h) kiekollista pysäköintipaikkaa. Puolet pysäköintipaikoista sijaitsee talon viidennen kerroksen tasolla ja puolet kakkoskerroksen tasolla. Lisäksi pääoven edessä on muutamia 15 minuutin kiekollisia pysähdyspaikkoja.


Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3260, ma - pe klo 10 - 11

Lääkärin ja hoitajien vastaanottojen lisäksi terveysasemalla järjestetään ryhmätoimintaa . Päihdetyöntekijä on tavattavissa maanantaisin. Liikuntaneuvontaa annetaan ajanvarauksella: aika 45 minuutin mittaiseen maksuttomaan neuvontaan varataan terveysaseman kautta, erillistä lähetettä ei tarvita. Liikuntaneuvoja on paikalla keskiviikkoisin.

Tipotiellä toimii terveysaseman lisäksi mm. fysio- ja toimintaterapiapalveluja, hammashoitola, mielenterveyspalveluja, äitiys- ja lastenneuvola, lasten, nuorten ja perheiden yksikkö sekä Tampereen kaupungin uniyksikkö.

Yhteydenotot terveysasemalle

Kun tarvitset terveysasemasi palveluja, lähetä sähköinen yhteydenottolomake terveysasemallesi, jolloin sinuun ollaan yhteydessä kolmen työpäivän kuluessa. Lomake on vaivattomin yhteydenottotapa. Vaihtoehtoisesti voit soittaa terveysasemallesi sen aukioloaikoina numeroon 03 5657 3939.

Jos sinulla on yhteyshenkilö ja olette sopineet sähköisten viestien käytöstä, voit lähettää hänelle sähköisen viestin. Yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä viestisi perusteella.

Yhteydenottolomakkeen sekä sähköiset viestit löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Kiireelliset asiat: Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, voit soittaa terveysasemallesi tai asioida paikan päällä terveysasemasi aukioloaikoina. Terveysasemasi ollessa suljettuna ota yhteys terveyspalvelujen neuvontaan (03 10023).

Kuulo- ja puhevammaiset varaavat ajan lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Terveysaseman toimintaa kehitetään yhdessä asiakasraadin kanssa.

Henkilökunta

14 lääkäriä, yhdeksän sairaanhoitajaa, kuusi terveydenhoitajaa, neljä terveyskeskusavustajaa, dehkohoitaja, diabeteshoitaja, liikuntaneuvoja ja päihdehoitaja


Terveyskeskuslääkärit: Arja Kotisaari, Pirkka Kaipiainen, Saara Koivulehto, Antti Lukkala, Maarit Näykki, Leena Salonen, Juha Vainio, Mikael Äijälä, Nata Rausku ja Masi Koskinen


Sairaanhoitajat: Julia Kujala, Minna Kunnas, Annika Kyllönen, Katriina Majuri, Katri Mäkinen, Maija Määttä, Terhi Ruohomäki, Anita Roikola, Elisa Saari, Lyylimaija Toivola ja Essi Tuominen


Terveydenhoitaja
Suvi Eljaala
puhelin 040 806 3819

Terveydenhoitaja
Niina Kotaniemi
puhelin 040 806 3383

Terveydenhoitaja
Mari Viismaa
puhelin 040 806 2128

Terveydenhoitaja
Heli Jussila
puhelin 050 313 2228