Siirry sisältöön

Oma Lääkärisi Tesoma

Oma Lääkärisi Tesoma sijaitsee Tesoman hyvinvointikeskuksessa.
Oma Lääkärisi Tesoman palvelut tuottaa Mehiläinen Oy.
Oma Lääkärisi Tesoma
Tesoman hyvinvointikeskus (3. krs)
33310 Tampere
avoinna ma - pe klo 8 - 16 (ajanvarauksella myös ilta-aikoja)

Ajanvaraus

Aika varataan jättämällä soittopyyntö numeroon 040 663 4499, ma - pe klo 8 - 16.
Päivystävän hoitajan vastaanotolle voi kiireellisessä tapauksessa tulla myös ilman ajanvarausta, jolloin asiakkaita palvellaan vuoronumerolla.

Kuulo- ja puhevammaiset asiakkaat varaavat ajan lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 501 9957, arkisin klo 8 - 15. Viesteihin vastataan kahden tunnin sisällä. Numeroon ei vastaanoteta puheluja.

Varatulle ajalle ei tarvitse ilmoittautua, vaan henkilökunta noutaa asiakkaat nimellä kolmannen kerroksen aulan odotustilasta.

Oma Lääkärisi Tesoman palvelun piiriin kuuluvat alueet
Oma Lääkärisi Tesoman vastuualue on merkitty alla olevaan karttaan vihreällä värillä. Kalkun alue kuuluu Oma Lääkärisi Tesoman piiriin, sen sijaan Epilänharjulla asuvien hoito jatkuu Tipotien terveysasemalla.

Karttaluva: Tesoman hyvinvointikeskuksen vastuualue kartalla
Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isommassa koossa.

Marevan-hoito Tesomalla

Oma Lääkärisi Tesoma -terveysasemalla on otettu käyttöön tietokoneavusteinen Forsante-palvelu verenohennushoidon seurantaan ja Marevan-lääkkeen automaattiseen annosteluun. Forsante automatisoi lääkityksen annostelun lisäksi mm. laboratoriokontrollikäyntien määrittämisen, potilaskirjausten tekemisen sekä tietojen lähettämisen potilaille teksti- tai web-viestillä. Marevan-hoito on perinteisesti varsin työlästä. Forsanten käyttö tehostaa hoitoa ja lisää potilasturvallisuutta.

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa: