Siirry sisältöön

Lielahden terveysasema

Valokuva: Lielahden terveysasema sijaitsee Lielahtikeskuksen toisessa kerroksessa.
Lielahden terveysasema sijaitsee Lielahtikeskuksen toisessa kerroksessa.
Lielahden terveysasema
puhelin 03 5657 4847 (ei ajanvarausta)

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

faksi 03 5657 4846
Lielahtikeskus
33400 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15

Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3258, ma - pe klo 10 - 11


Terveysasemalla toimii hoitaja-lääkäri -työparimalli. Lääkärin ja hoitajien vastaanottojen lisäksi terveysasemalla on tavattavissa keskiviikkoisin liikuntaneuvoja, maanantaisin jalkautuva nuorisososiaalityöntekijä sekä tiistaisin ja torstaisin psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykologi.

Liikuntaneuvontaa annetaan ajanvarauksella: aika 45 minuutin mittaiseen maksuttomaan neuvontaan varataan terveysaseman kautta, erillistä lähetettä ei tarvita.

Yhteydenotto ja ajanvaraus

Vastaanottoajan voit varata soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan , puhelin 03 10023, joka päivä klo 7 - 22.

Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä yhteydenottolomakkeella tai varata vastaanottoajan hoitajalle verkkoasioinnin kautta.

  • Yhteydenottolomakkeelle voit kirjoittaa kuvauksen hoidon tarpeestasi. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään kolmen arkipäivän aikana.
  • Kiireettömiä vastaanottoaikoja voit varata verkossa sairaanhoitajalle, terveydenhoitajalle, dehko- ja diabeteshoitajalle.

Sekä yhteydenottolomakkeen että varattavissa olevat ajat löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Terveysasemalle voit mennä myös ilman ajanvarausta, jolloin päivystävä sairaanhoitaja arvioin hoidon tarpeen kiireellisyyden.

Kuulo- ja puhevammaiset voivat ottaa yhteyttä ajanvarausasioissa lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, miten hänen asiaansa hoidetaan eteenpäin, jos ajan varaaminen ei ole mahdollista heti. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Henkilökunta

Seitsemän lääkäriä, seitsemän sairaanhoitajaa, kaksi terveydenhoitajaa, kaksi lähihoitajaa, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi ja liikuntaneuvoja


Terveyskeskuslääkärit: Maarit Haavaste-Salomaa, Milla Kapanen, Antti Kivikoski, Sarianne Kivikoski, Siiri Stenberg ja Leo Ursinus

Sairaanhoitajat: Terhikki Palenius, Päivi Rinta-Pollari, Reetta Valanne, Iida Lamminsivu, Laura Latvala, Merja Poranen, Saimi Valmari ja Laura Sohlman


Terveydenhoitaja
Hanni Sarvijärvi