Siirry sisältöön

Kaukajärven terveysasema

Valokuva: Kaukajärven terveysasema
Kaukajärven terveysasema
puhelin 03 5657 0325

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

33710 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15

Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3256, ma - pe klo 10 - 11


Terveysasemalla toimii hoitaja-lääkäri -työparimalli. Lääkärin ja hoitajien vastaanottojen lisäksi terveysasemalla järjestetään ryhmätoimintaa , esim. painonhallintaryhmiä, valtimotautipotilaiden ryhmäohjausta ja luustoinfoja. Liikuntaneuvontaa annetaan ajanvarauksella: aika 45 minuutin mittaiseen maksuttomaan neuvontaan varataan terveysaseman kautta, erillistä lähetettä ei tarvita. Liikuntaneuvoja käy asemalla kerran viikossa.

Dehkohoitaja on tavattavissa terveysasemalla kerran viikossa. Myös diabeteshoitajan ja mielenterveystyön tiimin (psykologi ja psykiatriset sairaanhoitajat) vastaanotot ovat Hervannassa.

Yhteydenotto ja ajanvaraus

Vastaanottoajan voit varata soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan , puhelin 03 10023, joka päivä klo 7 - 22.

Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä yhteydenottolomakkeella tai varata vastaanottoajan hoitajalle verkkoasioinnin kautta.

  • Yhteydenottolomakkeelle voit kirjoittaa kuvauksen hoidon tarpeestasi. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään kolmen arkipäivän aikana.
  • Kiireettömiä vastaanottoaikoja voit varata verkossa sairaanhoitajalle, terveydenhoitajalle, dehko- ja diabeteshoitajalle.

Sekä yhteydenottolomakkeen että varattavissa olevat ajat löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Terveysasemalle voit mennä myös ilman ajanvarausta, jolloin päivystävä sairaanhoitaja arvioin hoidon tarpeen kiireellisyyden.

Kuulo- ja puhevammaiset voivat ottaa yhteyttä ajanvarausasioissa lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, miten hänen asiaansa hoidetaan eteenpäin, jos ajan varaaminen ei ole mahdollista heti. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Terveysaseman toimintaa kehitetään yhdessä asiakasraadin kanssa.

Henkilökunta

Kahdeksan lääkäriä, kahdeksan sairaanhoitajaa, kaksi terveydenhoitajaa, kaksi lähihoitajaa, dehkohoitaja ja liikuntaneuvoja


Terveyskeskuslääkärit: Juha Leppänen, Sanna-Kaisa Roine, Anna Siitonen, Sari Manninen, Laura Ruotsi, Katja Salminen, Tea Vuorela ja Maria Wirtanen

Sairaanhoitajat: Päivi Heikkilä, Minna Hietanummi, Maria Hydara, Essi Hyypiä, Marjukka Pietilä, Satu Pihkanen ja Roosa Sikkilä


Terveydenhoitaja
Jenni Sundström
puhelin 040 639 7896

Soittoaika arkisin klo 12.00 - 12.30


Terveydenhoitaja
Paula Turro
puhelin 041 730 3534

Soittoaika arkisin klo 12.00–12.30