Siirry sisältöön

Kämmenniemen terveysasema

Kämmenniemen terveysaseman sisäänkäynti.
Kämmenniemen terveysasema
puhelin 03 5657 4710

Puhelu, myös jonotus, maksaa paikallispuhelumaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm) verran. Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta.

34240 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15

Reseptipuhelin (sähköisen reseptin uusiminen): puhelin 040 806 3257, ma - pe klo 10 - 11


Pieni ja lämminhenkinen terveysasema sijaitsee noin 30 kilometriä pohjoiseen Tampereen keskustasta. Samoissa tiloissa on laboratoriopalvelu keskiviikkoisin ajanvarauksella. Äitiys- ja lastenneuvola sekä hammashoitola toimivat terveysaseman yhteydessä.

Yhteydenotto ja ajanvaraus

Vastaanottoajan voit varata soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan , puhelin 03 10023, joka päivä klo 7 - 22.

Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä yhteydenottolomakkeella tai varata vastaanottoajan hoitajalle verkkoasioinnin kautta.

  • Yhteydenottolomakkeelle voit kirjoittaa kuvauksen hoidon tarpeestasi. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään kolmen arkipäivän aikana.
  • Kiireettömiä vastaanottoaikoja voit varata verkossa sairaanhoitajalle, terveydenhoitajalle, dehko- ja diabeteshoitajalle.

Sekä yhteydenottolomakkeen että varattavissa olevat ajat löydät sähköisistä terveyspalveluista:

Sairaanhoitajan vastaanotolle voit mennä ilman ajanvarausta, mutta ajan varaaminen on suositeltavaa jonottamisen välttämiseksi.

Kuulo- ja puhevammaiset voivat ottaa yhteyttä ajanvarausasioissa lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 040 639 7700, joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Asiakas saa tekstiviestillä tiedon, miten hänen asiaansa hoidetaan eteenpäin, jos ajan varaaminen ei ole mahdollista heti. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Asiakaspalaute

Terveysasemalla kerätään asiakastyytyväisyystietoja tabletlaitteen avulla. Tulosraportit päivittyvät verkkoon viimeisen 30 päivän ajalta:

Voit antaa palautetta palveluista myös verkossa:

Henkilökunta

Kaksi lääkäriä, 1 - 2 sairaanhoitajaa, terveydenhoitaja kahtena päivänä viikossa ja lähihoitaja.


Terveyskeskuslääkärit: Marjut Haapala

Sairaanhoitaja
Sari Korhonen
puhelin 040 806 3708

Terveydenhoitaja
Kirsti Jantunen-Aalto
puhelin 050 405 2768

Soittoaika arkisin klo 12.00–12.30