Siirry sisältöön

Terveystietoa verkossa

Omaolo-oirearviot

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Omaolon avulla voit helposti arvioida, millaista hoitoa tarvitset. Käytössäsi ovat seuraavat oirearviot: alaselkäkipu tai -vamma, hengitystietulehdus, korvakipu, kurkkukipu, närästys, olkapäävaivat, peräaukon seudun oire, polvivaivat, päänsärky, ripuli, seksitautiepäily, silmätulehdus, virtsatietulehdus, yleinen oirekysely ja yskä.

Omaolo-palvelu on käytössäsi läpi vuorokauden. Vastaustesi perusteella saat toimintasuosituksen ja ohjeet kuinka toimia:

Terveystutka

Terveystutka on Tampereen kaupungin hallinnoima verkkopalvelu, joka koostuu Terveystutka-hakupalvelusta ja Hoida terveyttäsi -omahoitosivuista.

Terveystutkasta löydät mm. painonhallintaan, tupakoinnin lopettamiseen ja uneen liittyviä ohjeita. Haun avulla voit etsiä tietoa Tampereella toimivista, hyvinvointia tukevista ryhmistä.


Terveyskirjasto

Terveyskirjasto tarjoaa luotettavaa, riippumatonta ja ajantasaista tietoa terveydestä ja sairauksista.

Palvelu on osa Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) kansallista terveysprojektia. Kehitystyössä ovat olleet mukana Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Kansanterveyslaitos (sittemmin Terveyden ja hyvinvoinnin laitos), Kuntaliitto sekä kaikki sairaanhoitopiirit.