Siirry sisältöön

Terveystietoa verkossa

Omaolo-oirearviot

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Omaolon avulla voit helposti arvioida, millaista hoitoa tarvitset. Käytössäsi ovat seuraavat oirearviot: alaselkäkipu tai -vamma, hengitystietulehdus, koronavirustauti, korvakipu, kurkkukipu, närästys, olkapäävaivat, peräaukon seudun oire, polvivaivat, päänsärky, ripuli, seksitautiepäily, silmätulehdus, virtsatietulehdus, yleinen oirekysely ja yskä.

Omaolo-palvelu on käytössäsi läpi vuorokauden. Vastaustesi perusteella saat toimintasuosituksen ja ohjeet kuinka toimia:

Terveystutka

Terveystutka on Tampereen kaupungin hallinnoima verkkopalvelu, joka auttaa sinua huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi. Palveluhaun avulla voit etsiä sinua kiinnostavia terveyttä edistäviä palveluja Tampereella. Terveisin!-blogista saat ideoita terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen.


Terveyskirjasto

Terveyskirjasto tarjoaa luotettavaa, riippumatonta ja ajantasaista tietoa terveydestä ja sairauksista.

Palvelu on osa Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) kansallista terveysprojektia. Kehitystyössä ovat olleet mukana Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Kansanterveyslaitos (sittemmin Terveyden ja hyvinvoinnin laitos), Kuntaliitto sekä kaikki sairaanhoitopiirit.