Siirry sisältöön

Poliisiammattikorkeakoulu

Terveydenhoitotilat sijaitsevat päärakennuksen 0-kerroksessa.

Terveydenhoitaja on paikalla maanantaista torstaihin. Avoimen vastaanoton ajat ovat nähtävissä Wilman työjärjestyksessä ja opiskeluterveydenhuollon tiloissa. Voit myös varata ajan puhelimitse. Perjantaisin ei ole terveydenhoitajan vastaanottoa POLAMK:ssa, mutta terveydenhoitaja on tavoitettavissa puhelimitse.

Jos terveydenhoitaja ei ole paikalla Polamk:ssa, voit käyttää Hepolamminkadun toimipisteen palveluja tai tarvittaessa ottaa yhteyttä Tullinkulman tiimi 3 neuvonta- ja ajanvarausnumeroon 040 806 2455.

Lääkärin vastaanotto on yleensä torstaisin, ajanvaraukset terveydenhoitajalta.

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä maksu. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Ajan voit perua soittamalla terveydenhoitajalle. Ajanvarauksen voit peruuttaa myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Muista laittaa viestiin nimesi, syntymäaikasi ja peruutettava aika. Tähän numeroon ei oteta vastaan puheluja tai muita viestejä.

Opiskeluterveydenhuollon psykologipalvelut ovat Tullinkulman toimipisteessä, osoitteessa Hammareninkatu 7. Lisätietoja terveydenhoitajalta ja lääkäriltä.