Siirry sisältöön

Nirva

TAKK: Nirvan opiskeluterveydenhuolto
postiosoite PL 15
33821 Tampere

Opiskeluterveydenhuollon tilat sijaitsevat B-rakennuksessa, 1. kerroksessa.

TAKK:n Nirvan kampuksella opiskeluterveydenhuollon toimipiste on avoinna keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Toiminta on toistaiseksi vain ajanvarauksella. Nirvan terveydenhoitajat ovat tavoitettavissa keskiviikosta perjantaihin numeroista 040 806 2247 ja 040 620 8127. Maanantaisin ja tiistaisin voit olla yhteydessä Tullinkulman toimipisteen ajanvaraus- ja neuvontanumeroon 040 806 2454 klo 8.15 -12.

Lääkäri ottaa vastaan ajanvarauksella Tullinkulman toimipisteessä. Varaa lääkäriaika terveydenhoitajalta.

Terveydenhoitaja tekee terveystarkastuksia sovitusti. Halutessasi voit varata ajan myös itse joko puhelimitse tai verkossa. Verkkoajanvaraus Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen Nirvan toimipisteeseen on mahdollista niille opiskelijoille, joiden kotikuntana on Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Orivesi, Vesilahti, Nokia tai Ylöjärvi. Lisätietoja saat kirjautumalla verkkoasiointiin:

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä maksu. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Ajan voi perua soittamalla terveydenhoitajalle. Ajanvarauksen voi perua myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Viestiin nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja tai muita viestejä.