Siirry sisältöön

Nirva

TAKK: Nirvan opiskeluterveydenhuolto
postiosoite PL 15
33821 Tampere

Opiskeluterveydenhuollon tilat sijaitsevat B-rakennuksessa.

TAKK:n Nirvan kampuksella opiskeluterveydenhuollon toimipiste on auki kolmena päivänä viikossa. Terveydenhoitajan vastaanotolle voit tulla ilman ajanvarausta ke - pe klo 8.30 - 11.15. Iltapäivisin terveydenhoitajat ottavat vastaan ajanvarauksella. Maanantaisin ja tiistaisin terveydenhoitajat ovat tavoitettavissa puhelimitse. Puhelinaika ma-pe klo 8.00 - 9.00. Tavoitat terveydenhoitajat numeroista 040 806 2247 ja 040 620 8127.

Terveydenhoitaja tekee terveystarkastuksia sovitusti. Halutessasi voit varata ajan myös itse joko puhelimitse tai verkossa. Verkkoajanvaraus Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen Nirvan toimipisteeseen on mahdollista niille opiskelijoille, joiden kotikuntana on Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Orivesi, Vesilahti, Nokia tai Ylöjärvi. Lisätietoja saat kirjautumalla verkkoasiointiin:

Lääkäri ottaa vastaan ajanvarauksella Tullinkulman toimipisteessä. Varaa lääkäriaika terveydenhoitajan kautta joko vastaanotolla tai puhelimitse.

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä maksu. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Ajan voi perua soittamalla terveydenhoitajalle. Ajanvarauksen voi perua myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Viestiin nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja tai muita viestejä.