Siirry sisältöön

Sosiaalinen tuki ja toimeentulo

Koronavirustilanne

Sosiaalipalvelujen neuvonta on avoinna normaalisti. Neuvontapuhelin vastaa numerosta 03 5657 0200 arkisin klo 9 - 15. Neuvonnan chat palvelee klo 9 - 16. Paikan päälle Sarvikselle voit tulla ma ja to klo 9 - 15 sekä ti, ke ja pe klo 9 - 14.

Aikuissosiaalityön vastaanotot jatkuvat ja ne hoidetaan pääsääntöisesti etänä joko puhelimitse tai muita sähköisiä palveluja hyödyntäen (esim. Skype). Tarpeen vaatiessa varataan kasvokkainen vastaanottoaika. Sovi yhteydenpidostasi omatyöntekijäsi kanssa, ja ole yhteydessä ensisijaisesti siihen toimipisteeseen, jossa olet asiakkaana.

Ruoka- ja asiointiapu
Järjestöt ja seurakunta tarjoavat sekä kauppa- ja asiointiapua että ruoka-apua (ruokakasseja): Ulkoinen linkkiRuoka-, kauppa- ja asiointiapu Tampereella

Tukea ja neuvontaa puhelimitse ja verkossa

• Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelin 09 2525 0111 (24/7): Ulkoinen linkkiMieli.fi

• Osviitta, puhelin 0400 734 793

• Valtakunnallinen kriisipuhelin 09 2525 0111


Lisätietoja ja toimintaohjeita koronavirukseen liittyen: www.tampere.fi/koronavirus

Ota yhteyttä

Kysy neuvoa verkossa

Linkki Kysy neuvoa -lomakkeeseen.

Tarvitsetko neuvoja tai tukea? Kaipaatko tietoa sosiaalipalveluista tai etuuksista? Yhteydenottoihin vastataan seitsemän arkipäivän sisällä. Lomakkeella ei haeta toimeentulotukea.

Sosiaalipalvelujen neuvonta

Valokuva: Sosiaalipalvelujen neuvonta.

Oikopolut

Talousneuvola

Sosiaalipalvelujen työntekijät sekä talous- ja velkaneuvojat tarjoavat talousneuvontaa. Voit olla yhteydessä pienen tai suuren talouskysymyksen kanssa: Talousneuvola

Aikuisten oikeesti -blogi

Katso myös