Siirry sisältöön

Tukipuhelin ja lainaamo

Kesän jälkeen tukipuhelin ja lainaamo palvelevat taas 4.8. alkaen.

Tukipuhelin ja lainaamo suljettu ti 11.8, ti 1.9 ja ti 15.9.

Lainaamo auki poikkeuksellisesti ti 4.8, ti 6.10, ti 3.11 ja ti 1.12 klo 17 asti.

Tukipuhelin

Nepsy-tukitiimin nepsy-valmentaja antaa puhelinkonsultaatiota ammattilaisille ja vanhemmille neuropsykiatrisissa lasten, nuorten ja perheiden pulmatilanteissa.

Jos sinulla on huolta nepsy-oireista, arjen sujuvuudesta tai tunnet epävarmuutta asiasta ja haluat pohtia tilannetta, ota rohkeasti yhteyttä.

Puhelinnumero: 040 800 4214, tiistaisin klo 9 - 12.
Halutessasi voit ottaa yhteyttä: nepsytukitiimi(at)tampere.fi

Lainaamo ja materiaalipankki

Lainaamoon voit tulla ilman ajanvarausta. Lainaamo on pääsääntöisesti auki tiistaisin klo 14 -16. Tarkista aukioloajat tämän sivun ylälaidasta. Lainaamo sijaitsee Tipotien sosiaali- ja terveysaseman pohjakerroksessa perheneuvolan tiloissa B-siivessä.

Perheneuvola
Tipotien sosiaali- ja terveysasema (1. krs, siivet B, C ja D)
33230 Tampere

Bussiyhteydet: Reittioppaan reittiehdotus (täytä itse lähtöpaikkasi, määränpää on jo valmiiksi valittuna).


Kaipaatko lisätietoa nepsy-asioista? Onko perheessäsi huolta arjen sujuvuudesta ja siihen liittyvistä mahdollisista nepsy-oireista? Voit tulla lainaamoon keskustelemaan nepsy-tukitiimin nepsy-valmentajan kanssa. Lainaamoon voit tulla ilman nepsy-tukitiimiin tai perheneuvolan asiakkuutta.

Lainaamossa voit keskustelun lisäksi tutustua nepsy-tukimateriaaliin esim. sektorikelloon, ohjauksessa käytettäviin kuviin ja keskittymistä tukeviin välineisiin mm. nystyrätyynyyn. Nepsy-tukitiimin nepsy-valmentaja ohjaa ja opastaa materiaalin käytössä. Osa materiaalista on lainattavissa ja laina-aika on kolme viikkoa. Lainaamossa on myös aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, johon voit tutustua.