Siirry sisältöön

Tukipuhelin ja lainaamo

Tukipuhelin ja lainaamo jatkavat tiistaisin 12.1.2021 alkaen:

Tukipuhelin palvelee tiistaisin klo 9-12 ja lainaamo tiistaisin klo 14 -16.

Lainaamo on avoinna poikkeuksellisesti ti 2.2.2021, ti 2.3.2021, ti 4.5.2021 ja

ti 1.6.2021 klo 14-17.

Tukipuhelin

Nepsy-tukitiimin nepsy-valmentaja antaa puhelinkonsultaatiota ammattilaisille ja vanhemmille neuropsykiatrisissa lasten, nuorten ja perheiden pulmatilanteissa.

Jos sinulla on huolta nepsy-oireista, arjen sujuvuudesta tai tunnet epävarmuutta asiasta ja haluat pohtia tilannetta, ota rohkeasti yhteyttä.

Puhelinnumero: 040 800 4214, tiistaisin klo 9 - 12.
Halutessasi voit ottaa yhteyttä: nepsytukitiimi(at)tampere.fi

Lainaamo ja materiaalipankki

Lainaamoon voit tulla ilman ajanvarausta. Lainaamo on pääsääntöisesti auki tiistaisin klo 14 -16. Tarkista aukioloajat tämän sivun ylälaidasta. Lainaamo sijaitsee Tipotien sosiaali- ja terveysaseman pohjakerroksessa perheneuvolan tiloissa B-siivessä.

Perheneuvola
Tipotien sosiaali- ja terveysasema (1. krs, siivet B, C ja D)
33230 Tampere

Bussiyhteydet: Reittioppaan reittiehdotus (täytä itse lähtöpaikkasi, määränpää on jo valmiiksi valittuna).


Kaipaatko lisätietoa nepsy-asioista? Onko perheessäsi huolta arjen sujuvuudesta ja siihen liittyvistä mahdollisista nepsy-oireista? Voit tulla lainaamoon keskustelemaan nepsy-tukitiimin nepsy-valmentajan kanssa. Lainaamoon voit tulla ilman nepsy-tukitiimiin tai perheneuvolan asiakkuutta.

Lainaamossa voit keskustelun lisäksi tutustua nepsy-tukimateriaaliin esim. sektorikelloon, ohjauksessa käytettäviin kuviin ja keskittymistä tukeviin välineisiin mm. nystyrätyynyyn. Nepsy-tukitiimin nepsy-valmentaja ohjaa ja opastaa materiaalin käytössä. Osa materiaalista on lainattavissa ja laina-aika on kolme viikkoa. Lainaamossa on myös aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, johon voit tutustua.