Siirry sisältöön

Lapsiperheiden kotipalvelu

Voit saada lapsiperheiden kotipalvelua, kun perheesi tarvitsee tilapäistä apua ja tukea vanhemmuuteen ja arjessa selviytymiseen. Ota yhteyttä, kun

  • tarvitset apua raskauteen ja vauvan hoitoon liittyvissä vaikeuksissa
  • perheesi on monikkoperhe
  • kaipaat tukea arkirutiinien hallintaan sekä kodinhoitoon
  • tarvitset lastenhoitoapua esim. yllättävän sairastumisen tai lääkärikäynnin ajaksi.

Lisätietoa kotipalvelun myöntämisen perusteista:

Ensimmäistä lastaan odottaville on tarjolla Ekavauva-palvelu, joka sisältää kolme maksutonta käyntiä kolmen kuukauden sisällä lapsen syntymästä.

Yhteydenotot

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse oman asuinalueesi kotipalveluun. Soittoaika on ma ja to klo 9 - 11 sekä ti klo 13 - 15.

Halutessasi voit siis jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse oman alueesi sähköpostiin. Sinuun otetaan puhelimitse yhteyttä 1 - 3 vuorokauden kuluessa. Muista laittaa viestiin nimesi ja yhteystietosi. Huomioithan, että kyseessä on suojaamaton sähköpostiyhteys ja siksi on mahdollista, että ulkopuoliset pystyvät saamaan viestin haltuunsa. Hyvinvointipalvelut eivät vastaa sähköpostin väärinkäytöksistä, vaan viestin lähettäminen on lähettäjän vastuulla.

Asiakasmaksut

Kotipalvelu on asiakkaalle maksullista. Palvelusta peritään joko tuntimaksu tai kuukausimaksu.

Tuntimaksu määräytyy toteutuneiden tuntien mukaan. Hinnat ovat:

  • kuusi euroa tunti; minimilaskutusaika kaksi tuntia, jonka jälkeen laskutetaan seuraavalta alkavalta puolelta tunnilta 30 minuutin tarkkuudella
  • maksimihinta on 31 euroa kerralta
  • säännöllinen palvelu, josta maksetaan kuukausimaksu. Maksu määräytyy käyntikertojen, perheen koon sekä perheen yhteisten bruttotulojen mukaan.

Asiakasmaksuihin voi hakea maksun alennusta tai vapautusta. Tulostettu ja täytetty hakemus tulee palauttaa postitse eteläisen osalta Mervi Jokiselle, pohjoisen osalta Marja-Leena Rajalalle ja lännen osalta Tanja Jokela-Penttiselle osoitteeseen PL 98, 33201 Tampere.

Palaute

Voita antaa palautetta palvelusta verkkolomakkeella, lomake käytössä 9.11.2020 alkaen:


Erikieliset esitteet

Omavalvontasuunnitelma