Siirry sisältöön

Lapsiperheiden kotipalvelu

Koronavirusaika
Lapsiperheiden kotipalvelu toimii normaalisti, mutta koronaviruksen tartuntariskistä johtuen emme kuitenkaan voi työskennellä perheissä, joissa jollakin perheenjäsenistä on todettu koronavirus tai on mahdollinen tartuntalähderiski olemassa. Näin varmistamme, ettemme kotikäyntien yhteydessä siirrä mahdollista koronavirusta perheestä toiseen. Perhetyöntekijät käyttävät suojamaskia.

Lapsiperheiden kotipalvelu tarjoaa varhaista tukea tamperelaisille perheille. Kotipalvelun työntekijät auttavat haasteellisessa elämäntilanteessa olevia perheitä. He tukevat perheiden arjessa selviytymistä.

Palvelu on tarkoitettu lyhytkestoiseksi avuksi niin, että sen avulla ennaltaehkäistään perhetilanteen vaikeutumista. Työtä tehdään pääsääntöisesti perheen kotona. Tarvittaessa yhteistyötä tehdään myös muiden perhettä tukevien työntekijöiden kanssa.

Voit saada lapsiperheiden kotipalvelua, kun perheesi tarvitsee tilapäistä apua ja tukea vanhemmuuteen ja arjessa selviytymiseen. Ota yhteyttä, kun

  • tarvitset apua raskauteen ja vauvan hoitoon liittyvissä vaikeuksissa
  • perheesi on monikkoperhe
  • kaipaat tukea arkirutiinien hallintaan sekä kodinhoitoon
  • tarvitset lastenhoitoapua esim. yllättävän sairastumisen tai lääkärikäynnin ajaksi.

Ensimmäistä lastaan odottaville on tarjolla Ekavauva-palvelu, joka sisältää kolme maksutonta perhetyöntekijän käyntiä: yksi käynti ennen vauvan syntymää ja kaksi käyntiä vauvan syntymän jälkeen (kolmen kuukauden sisällä). Lisätietoja saat oman alueesi kotipalvelusta.

Yhteydenotot

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostiosoite riippuu asuinalueestasi, mutta puhelinnumero on sama kaikille. Soittoaika on ma ja to klo 9 - 11 sekä ti klo 13 - 15.

Kotipalvelu: Eteläinen alue
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5657 0250

Kotipalvelu: Pohjoinen alue
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5657 0250

Kotipalvelu: Läntinen alue
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5657 0250

Halutessasi voit siis jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse oman alueesi sähköpostiin. Sinuun otetaan puhelimitse yhteyttä 1 - 3 vuorokauden kuluessa. Muista laittaa viestiin nimesi ja yhteystietosi. Huomioithan, että kyseessä on suojaamaton sähköpostiyhteys ja siksi on mahdollista, että ulkopuoliset pystyvät saamaan viestin haltuunsa. Hyvinvointipalvelut eivät vastaa sähköpostin väärinkäytöksistä, vaan viestin lähettäminen on lähettäjän vastuulla.

Asiakasmaksut

Kotipalvelu on asiakkaalle maksullista. Lisää tietoa maksun määräytymisestä:

Palaute

Voita antaa palautetta palvelusta verkkolomakkeella:

Eteläisen alueen palvelusta vastaa
Perhetyönohjaaja
Mervi Jokinen
puhelin 050 542 8496
sähköposti [email protected]

Pohjoisen alueen ja Oriveden palvelusta vastaa
Perhetyönohjaaja
Marja-Leena Rajala
puhelin 050 462 1799
sähköposti [email protected]

Läntisen alueen palvelusta vastaa
Perhetyönohjaaja
Tanja Jokela-Penttinen
puhelin 040 682 4428
sähköposti [email protected]


Omavalvontasuunnitelma

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/lapsiperheidenkotipalvelu