Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Ero lapsiperheessä

Eroa harkitessaan vanhemmat kantavat huolta siitä, mitä ero tai sen uhka lapselle merkitsee. Mitä, miten, miksi? Kysymyksiä on paljon. Lapsen kannalta olennaista on vanhempien välisen yhteistyön rakentuminen eron jälkeen. Lapsi tarvitsee vanhemmiltaan aikaa, ymmärrystä, turvallisuutta ja tietoa muutoksista.

Lastenvalvojainfot

Pohditko lapsen elatukseen, huoltoon tai tapaamisiin liittyviä kysymyksiä? Mietityttääkö mitä lastenvalvojakäynnillä tapahtuu?

Lastenvalvojien infopiste tarjoaa mahdollisuuden lastenvalvojien ohjaukseen ja neuvontaan eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille. Infoajat ovat henkilökohtaisia, ja niihin voi tulla joko yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa. Infopisteessä ei tehdä eroon liittyviä sopimuksia.

Infopiste on Laivapuiston perhetalossa, osoitteessa Tiiliruukinkatu 1 (käynti sisäpihalta perhetalon ja Finnparkin parkkihallin välistä).

Syksyn 2018 infot

Neuvontapiste on avoinna kahden viikon välein. Jokaiselle päivälle on varattavissa kaksi tunnin mittaista aikaa, klo 16 ja 17. Muistathan varata ajan ennen kuin tulet!

  • Joulukuu: ti 4.12. ja ti 18.12.

Lisätiedot ja ajanvaraukset: Anne Haring, puhelin 050 572 4691 ja sähköposti anne.haring(at)mll-tre.fi

Eron edessä -illat

Piirros: Joutsenperhe.

Eron edessä -illat ovat infotilaisuuksia eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille sekä eroperheen läheisille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voi tulla kuuntelemaan ilmoittautumatta.

Illat järjestetään Laivapuiston perhetalossa, osoitteessa Tiiliruukinkatu 1 (käynti sisäpihalta perhetalon ja Finnparkin parkkihallin välistä).

Syksyn 2018 Eron edessä -illat ovat päättyneet. Tiedotamme kevään 2019 illoista tuonnempana.

Lisätietoja: Anne Haring, puhelin 050 572 4691 ja sähköposti anne.haring(at)mll-tre.fi


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/erolapsiperheessa