Siirry sisältöön

Vanhemmuus- ja parisuhdetapaamiset

Neuvolan perhevalmennusta on uudistettu viime vuosina. Ryhmätapaamisista on tullut aiempaa keskustelevampia ja toiminnallisempia.

Neuvolassa pidettävien perhevalmennusten aiheina ovat synnytys, imetys ja lastenhoito. Aikataulut näihin tapaamisiin saat omasta neuvolastasi. Terveydenhoitajien pitämien tapaamisten lisäksi mukana on muita toimijoita mm. vanhemmuus- ja parisuhdetuntien pitäjinä. Voit itse ilmoittautua perhevalmennustunneille.

MLL:n Tampereen osaston perhevalmennus

Tervetuloa saamaan lisää tietoa ja vinkkejä perheen arkeen. Vauvan syntymä on iso juttu. Perhevalmennus antaa tukea tulevaan vanhemmuuteen. MLL Tampereen osasto järjestää yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa iltoja odottaville vanhemmille. Pohdimme perheen arkea ja myös sitä, mistä saa apua tarvittaessa. Parisuhde muuttuu vanhemmuuden myötä, miten huolehdimme itsestämme ja toisistamme.

Parista perheeksi - matkalla vanhemmuuteen -illat keväälle 2020

Tule keskustelemaan ja kuulemaan muiden mietteitä!
Perhevalmennusillat ovat maksuttomia eivätkä vaadi ilmoittautumista. Voit osallistua juuri siihen iltaan, mikä itsellesi on sopivin. Illat ovat osa Tampereen kaupungin neuvoloiden perhevalmennusta.

Perhevalmennusillat kevät 2020
Ti 18.2. klo 17-19
Ti 17.3. klo 17-19
Ti 21.4. klo 17-19
Ti 19.5. klo 17-19
Ti 16.6. klo 17-19

Tampereen ev.lut seurakuntien parisuhde- ja vanhemmuusillat

Parisuhde- ja vanhemmuusillassa pohditaan parisuhdetta muuttuvassa elämäntilanteessa. Mikä suhteessanne tuo iloa ja voimavaroja vanhemmuuteen? Millä alueella tahtoisitte vielä kasvaa, oppia ymmärtämään toista entistä paremmin. Vanhempien hyvä suhde on pienen lapsen paras koti. Etsitään yhdessä askelmerkkejä riittävän hyvään rakkauteen ja vanhemmuuteen.

Perhevalmennusilloissa jutellaan avoimessa hengessä parisuhteen ja vanhemmuuden iloista ja haasteista. Illoissa ei julisteta. Katso verkosta vinkkejä parisuhteen hoitamiseen: