Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Elonpolkuja-verkosto

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa mukaan tapahtumiin! Tutustu tapahtumatarjontaan: Tapahtumakalenteri

Elonpolkuja-verkoston tehtävänä on mahdollisuuksien ja edellytysten luominen ennaltaehkäisevän vanhustyön alueella, hyvinvoinnin edistäminen ja toimintakyvyn laskun ehkäisy sekä myönteisen ikäidentiteetin vahvistaminen.

Elonpolkuja–verkoston toimintamallissa oleellisinta on jäsenyhteisöjen yhdessä tekeminen. Kaikki ikäihmisille suunnatut ilmaiset ja kaikille avoimet tapahtumat suunnitellaan työryhmissä ja toteutetaan itse, näin Elonpolkuja-verkosto tarjoaa Tamperelaisille toimivan ja myönteisen ikääntymisen mallin.

Elonpolkuja-verkoston vahvuus on sen itseohjautuvuus ja jäsenyhteisöjen vapaaehtoinen osallistuminen. Yhdessä tehdään ja saavutetaan enemmän kuin yksittäisinä yhdistyksinä.

Elonpolkuja yhteistyöverkosto toimii kansalaisyhteiskunnan ja kunnallisen päätöksenteon rajapinnassa olemalla kaupungin ylläpitämä ja koordinoima, mutta jäsenyhteisöjensä yhteistyövoiman foorumi.

Vuonna 1999 toimintansa aloittanut ikäihmisten Elonpolkuja-verkosto on valtakunnallisesti tunnustettu, ainutlaatuinen lähes sadan yhteisön, yhdistyksen ja yritysyhteistyökumppanin ikääntyvien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yhteistyöverkosto.

Tervetuloa Elonpolkuja yhteistyöverkoston tapahtumiin. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy.

Elonpolkuja-verkoston toimintaa koordinoi
Suunnittelija
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/elonpolkuja