Siirry sisältöön

Päiväkeskukset

Yhteystiedot

Valokuva: Kortteja lukemassa.

Palveluun hakeutuminen

Päiväkeskuspalvelu perustuu palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Päiväkeskukseen hakeudutaan oman alueen asiakasohjaajan kautta tai ottamalla suoraan yhteys päiväkeskukseen.


Esittelyvideo

"Tervetuloa päiväkeskuspäivään!" -videolla esitellään päiväkeskusten toimintaa. Video on kuvattu Lielahden päiväkeskuksessa:


Päiväkeskuspalvelut

Päiväkeskukset tarjoavat virkistystä ja toimintaa kotona asuville, huonokuntoisille ikääntyville niin, että he voivat selvitä kotioloissa mahdollisimman kauan.

Päiväkeskuksessa järjestetään virikkeellistä, kuntouttavaa, omatoimisuutta tukevaa ja sosiaalisia kontakteja ylläpitävää toimintaa: päiväkeskuksessa voi saunoa ja ruokailla, käydä jalkojenhoitajalla ja osallistua toimintatuokioihin.

Päiväkeskuspalvelua voi saada yhtenä päivänä viikossa.

Päiväkeskuspäivään kuuluu tarvittaessa asiakkaan hakeminen kotoa ja saattaminen kotiin. Kuljetus päiväkeskukseen maksaa joukkoliikenteen kertamaksun/suunta eli tällä hetkellä edestakainen kuljetus maksaa kuusi euroa. Halutessaan päiväkeskukseen voi tulla omalla kyydillä (oma kyyti molempiin suuntiin).

Päiväkeskusmaksu
on 15 euroa/päivä. Se sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja saunotuksen. Pelkästään saunan ja aterian sisältävä päiväkeskuspäivä maksaa 10 euroa.

Katso myös

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/paivakeskukset