Siirry sisältöön

Ajanvaraus verkossa henkilökohtaisen avun yksikköön

Kaikki henkilökohtaisen avun yksikön palveluajat ovat varattavissa verkossa. Verkkoajanvaraus toimii Tampereen kaupungin organisaation alla. Aikoja voivat varata kaikki yksikön asiakkaat kaikista Pirkanmaan kunnista. Ajanvaraus toteutetaan puhelimitse tai Microsoft Teams -etäyhteyspalvelun avulla. Ajanvarauksen kesto on enintään yksi tunti. Verkkoajanvarauspalvelu on suomenkielinen ja edellyttää suomalaista henkilötunnusta. Ajanvaraukseen tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Alle 16-vuotiaan lapsen huoltaja voi varata ajan lapselleen, muutoin aikoja ei voi varata toisen puolesta.

Huomioithan että henkilökohtaisen avun yksikössä ei tehdä päätöksiä. Jos asiasi koskee päätöstä, kuten esimerkiksi henkilökohtaisen avun lisätunteja, ole yhteydessä oman kotikuntasi vammaispalvelun sosiaalityöntekijään.

Varattavissa olevat ajat:

  • Henkilökohtaisen avun työnantajamallin alkuinfo
  • Oima-käyttöneuvonta henkilökohtaisen avustajan työnantajalle
  • Henkilökohtaisen avun palvelusetelin käyttäjän alkuinfo
  • Ajanvaraus palveluohjaajalle
  • Ajanvaraus palvelusihteerille

Ajan varaaminen

Kirjaudu palveluun omilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteellasi tai varmennekortillasi:


Ulkoinen linkkiVaraa aika alkuinfoon

Kuinka toimia?

Sähköisessä palvelussa on tarjolla aikoja noin kuukaudeksi eteenpäin.

Jos kalenterissa ei ole tarjolla vapaita aikoja, ovat kaikki verkkoon avatut ajat varattuina.

Voit perua tai siirtää varaamiasi aikoja sähköisesti viimeistään yhtä päivää ennen ajanvarausta: Kirjaudu sähköiseen ajanvarauspalveluun, valitse avautuvalta sivulta peruttava aika ja peru varaus. Varauksen peruminen tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä alkuperäisestä varauksesta.

Lisätietoja ja tukea saat henkilökohtaisen avun yksiköstä sähköpostitse tai soittamalla: avustaja(at)tampere.fi ja 041 730 2108.