Siirry sisältöön

Vanhusasiamies

Vanhusasiamieheen voit ottaa yhteyttä kaikissa ikäihmisten palveluja koskevissa asioissa. Vanhusasiamies on puolueeton henkilö, joka ottaa vastaan palautteita, kuuntelee kuntalaisten huolia sekä neuvoo ja ohjaa tarvittaessa oikean tahon puoleen. Ongelmatilanteissa vanhusasiamies tarjoaa selvittelyapua ja järjestää neuvotteluja ristiriitatilanteiden ratkaisemiseksi. Palvelu on maksutonta.

Vanhusasiamies tekee yhteistyötä Tampereen kaupungin valvontakoordinaattoreiden kanssa ikäihmisille suunnattujen palvelujen laadun valvonnassa.

Vanhusasiamiehen tavoitat puhelimitse tai sähköpostin kautta. Henkilökohtaisia tapaamisia sovitaan tarvittaessa. Vanhusasiamiehinä toimivat Riikka Piironen ja Heidi Setälä.

Vanhusasiamies
sähköposti [email protected]
puhelin 040 806 2250, ma - pe klo 9 - 12, muina aikoina voi jättää viestin
Aleksis Kiven katu 14 - 16 C
postiosoite PL 487
33101 Tampere

Vanhusasiamies toimii Tampereen kaupungin vanhusneuvoston yhteistyökumppanina. Tässä tehtävässä vanhusasiamies edistää ja seuraa ikäihmisten yhdenvertaisuuden, osallisuuden, tasa-arvon ja perusoikeuksien toteutumista sekä osallistuu palvelujen kehittämiseen tiedottamalla päätöksentekijöille esille tulleista kehittämiskohtaista.

Vanhusasiamies vierailee sovitusti yhdistysten ja järjestöjen tilaisuuksissa sekä erilaisissa ikäihmisille suunnatuissa tapahtumissa. Jos toivot vanhusasiamiehen osallistuvan toimipaikkasi tai järjestösi tilaisuuteen, ota yhteyttä.

Katso myös


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/vanhusasiamies