Yksi henkilö kävelee ja kaksi pyöräilee syksyisessä kaupunkipuistossa.

Työpaja

24.9.2022

24.9.2022 klo 9.30-14.00

Kehitä ja tee yhdessä

Työpaja 24.9.2022: Kehitä kestävän elämän työkaluja

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja koko Euroopan tulevaisuutta! Sitran ja Tampereen kaupungin työpajassa pääset kehittämään kestävän elämän työkaluja.

Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille. Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Haluamme työkalun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiimme, joten sinun mielipiteesi on meille tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja. Työpaja on suunnattu kaikille hyvästä ja kestävästä elämästä kiinnostuneille, eikä siihen osallistuminen edellytä erityistä osaamista tai valmistautumista.

Työpaja on kaksiosainen: Ensimmäisessä työpajassa tarkastelemme kestävän arjen tekoja ja arvioimme niiden soveltuvuutta jokapäiväiseen elämään. Työpajan toisessa osiossa testaamme työkalun tarjoamia kestävän arjen tekoja ja keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen työpajoista.

Ensimmäinen työpaja järjestetään 24.9. klo 9.30 - 14.00 Scandic Tampere Cityssä osoitteessa Hämeenkatu 1, Tampere. Tapahtumaan mahtuu mukaan 40 kiinnostunutta ja siihen pitää ilmoittautua ennalta 15.9 mennessä.

Työpajan osallistujille tarjotaan hotelliaamiainen, buffetlounas ja kahvia sekä teetä. Toinen työpaja järjestetään 12.11. Särkänniemessä ja ilmoittautuminen siihen avataan myöhemmin.

Paikka

Scandic Tampere City Hämeenkatu 1, 33100 Tampere
Ohjelmapäällikkö Tiina Leinonen
Puhelin:
041 730 6376

Sivun pääkuva: Laura Vanzo / Visit Tampere