Ikäihminen saa esitteen palvelukioskin palveluneuvojalta.

Keskustelutilaisuus

7.12.2022 klo 13.00-16.00

Osallistu

Keskustelutilaisuus 7.12.2022: Palvelukioskien kumppanuusiltapäivä

Sote-palvelut siirtyvät vuodenvaihteessa hyvinvointialueen järjestettäväksi. Palvelukioskien kumppanuusiltapäivässä keskustellaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ajankohtaisista asioista, tulevasta yhteistyöstä sekä palvelukioskien viestinnästä, joihin sote-uudistus vaikuttaa. Tilaisuus on suunnattu toimijoille, jotka tarjoavat palveluja Tampereen hyvinvointikeskuksille ja muille palvelukeskittymille.

Palvelukioskeissa tarjotaan helposti saavutettavia, ennaltaehkäisevää työtä tukevia palveluja ja kohtaamisia, jotka ovat tärkeitä myös tulevaisuudessa, kun sote-palvelujen järjestäminen on siirtynyt hyvinvointialueelle. Kumppanuusiltapäivän aikana keskustellaan palvelukioskien tulevaisuudesta: miten palvelukioskien ja kumppanien välinen yhteistyö jatkuu ja millä tavoin asiakkaille viestitään. 

Tampereen hyvinvointikeskusten toiminnan koordinointi siirtyi elokuussa 2022 Tampereen sivistyspalvelujen alle. Kumppanuusiltapäivän aikana pääsee tutustumaan uuden vastuutiimin jäseniin ja tiimin edistämiin teemoihin, joita ovat hyvinvointi, osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. 

Keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki hyvinvointikeskuksille ja muille palvelukeskittymille tarjoavat yhdistykset, järjestöt, yritykset ja kaupungin toimijat.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina 2.12.2022.   

Paikka

Pääkirjasto Metso, Kuusi-sali Pirkankatu 2, 33210 Tampere
Aluekoordinaattori Aija Karttunen
Puhelin:
040 801 6910