Kaava-alueen rajaus ilmakuvassa Nuolialantien ja Pyhäjärven väliselle alueelle sijoittuen.

Muu osallistuminen

6.6.2024 - 27.6.2024

Tutustu

Katso asemakaavan esittelyvideo Härmälän leirintäalueen kehittämisestä

Härmälän leirintäaluetta ja sen lähiympäristöä ollaan kehittämässä. Tutustu nyt käynnistyneeseen asemakaavatyöhön katsomalla 5 minuutin mittainen esittelyvideo.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 6.6. - 27.6.2024. Siinä kerrotaan, miten tavoitteena on muuttaa osa leirintäalueesta asuinkäyttöön ja sijoittaa leirintäalueen toimintoja aiempaa pienemmälle alueelle. Samalla tutkitaan Lepolan kiinteistön käyttöä leirintätoimintoihin tai asumiseen. Lepolanpuiston metsäistä aluetta on tarkoitus säilyttää pääosin virkistyskäytössä. Jalankulun, pyöräilyn ja autoliikenteen reittejä parannetaan.

Katso esittelyvideo

Videolla kerrotaan lisää nyt suunniteltavasta kohteesta, siihen liittyvästä tulevasta suunnittelukilpailusta sekä kaavaprosessista ja siihen liittyvästä osallistumisesta.

Mielipide asemakaavan aloitusvaiheesta

Vapaamuotoisen mielipiteen aloitusvaiheen aineistoista voi toimittaa kaupungin kirjaamoon 27.6.2024 mennessä. Muista mainita mielipiteessä kaavan nimi ja numero tai diaarinumero, jotta se osataan ohjata oikealle hankkeelle.

Asemakaavan sivut

Tutustu aineistoihin ja mielipiteen jättämisen ohjeistuksiin sekä yhteystietoihin kaavan omalla sivulla.

Kaava-alueen rajaus ilmakuvassa Nuolialantien ja Pyhäjärven väliselle alueelle sijoittuen.
Kaava-alueen rajaus.