Keskustelutilaisuus

29.3.2023 klo 15.00-18.30

Osallistu

Asukastilaisuus Lentävänniemen keskustan täydennysrakentamisesta

Lentävänniemen keskustan täydennysrakentamiseen liittyvä asemakaavoitus on käynnistynyt kuuluttamalla kaksi alueen asemakaavaa vireille. Toisessa kaavassa liiketontti on tarkoitus muuttaa asumiseen ja liiketilaksi. Toisessa kaavassa asuintontteja täydennetään asumisella. Tutustu asemakaavojen nähtävilläoleviin aineistoihin ja tule kuulemaan lisää suunnitelmista keskiviikkona 29.3.2023 järjestettävään tilaisuuteen.

Kaksi asemakaavaa ovat nyt molemmat aloitusvaiheessa ja nähtävillä on yhteisen osallistumis- ja arviointisuunnitelman lisäksi alustavia viitessuunnitelmakuvia. Näitä esitellään kaikille avoimessa tilaisuudessa keskiviikkona 29.3. kello 15 - 17.15.

Kaavoittajat ja muita suunnittelijoita on tavattavissa reilun kahden tunnin ajan ja voit tulla keskustelemaan heidän kanssaan itsellesi sopivan hetken. Tilaisuus järjestetään Kansalaistalo Mansikkapaikassa (osoite Pikkusaarenkuja 2). Tilaisuuden lopuksi tutustutaan suunnittelualueeseen ohjatulla kävelykierroksella kello 17.30 - 18.30, jonne lähdetään Mansikkapaikalta.

Tervetuloa!

Paikka

Pikkusaarenkuja 2 Tampere

Asemakaavojen aloitusvaiheen aineistot ovat nähtävillä 16.3. - 6.4.2023. Voit tutustua aineistoihin verkossa (linkit alla) tai Tampereen palvelupisteessä. Mahdolliset mielipiteet tulee toimittaa nähtävilläolon aikana kaupungin kirjaamoon.

Susanna Virjo
Projektiarkkitehti
Puhelin:
041 730 6093