Asemakaavaluonnoksen mukaisten rakennusten massoittelua maisemaan.

Muu osallistuminen

25.5.2023 - 15.6.2023

Osallistu

Asemakaavan esittelyvideo: Messukylänkatu 37-39

Katso esittelyvideo, jolla esitellään osoitteessa Messukylänkatu 37 - 39 sijaitsevaa asemakaavamuutosta. Kaavan valmisteluvaiheen aineistot ovat nähtävillä 25.5. - 15.6.2023 välisen ajan, jolloin suunnitelmista voi jättää mielipiteen.

Asemakaavaluonnoksessa esitellään tämän hetkisiä suunnitelmia korvata nykyiset 70-luvulla valmistuneet kolmikerroksiset kerrostalot ja päiväkotirakennus uusilla 4- ja 5-kerroksisilla kerrostaloilla. Suunnittelualue sijaitsee aivan Messukylän uuden kirkon vieressä, Messukylänkadun ja Ristinarkuntien risteyksen tuntumassa.

Kaavan aloitusvaiheen aineistot olivat nähtävillä alkuvuodesta 2022. Sen jälkeen suunnittelua on viety eteenpäin saatujen mielipiteiden ja tehtyjen selvitysten perusteella. Tutustu nyt nähtävillä olevaan aineistoon katsomalla 7,5 minuutin mittainen esittelyvideo ja sen jälkeen tarkemmin kaavan aineistolinkin takaa.

Esittelyvideo

Mielipiteet

Mielipiteet kaavan valmisteluvaiheen aineistoista tulee toimittaa kaupungin kirjaamoon 15.6.2023 mennessä. Muista mainita mielipiteessäsi kaavan nimi ja numero tai diaarinumero, jotta mielipide osataan ohjata oikealle kaavahankkeelle.

Katarina Surakka
Projektiarkkitehti
Puhelin:
040 806 3935
Messukylänkadulta katsottuna uusia kerrostaloja tien varressa.
Viitesuunnitelman kuva: Bst-Arkkitehdit Oy

Sivun yläosassa oleva viitesuunnitelman kuva, jossa asemakaavaluonnoksen mukaisia rakennusmassoja on sijoitettu kaupunkimallin näkymään: Bst-Arkkitehdit Oy