Mies kuntosalilla.

Aikuisten kausimaksulliset liikuntaryhmät

Hyvinvointi koostuu arjen pienistä asioista, kuten riittävästä unesta, monipuolisesta ruoasta ja itselle sopivasta liikuntamuodosta. Liikunnalla on merkittävä rooli ja tehtävä kaikenikäisen väestön terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Tampereen kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa kaikenikäisille monipuolista liikunnanohjausta.

Tuntisisällöt:

Kahvakuula  

Kahvakuulatunti on tehokas, koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus. Tunti koostuu alkuverryttelystä, toiminnallisista sykettä nostavista liikkeistä. 

Kuntonyrkkeily   

Tunnilla harjoitetaan kestävyys- ja lihaskuntoa sekä koordinaatiota lyöntejä ja potkuja hyödyntäen. Välineinä ovat nyrkkeilyhanskat ja pistetyynyt. 

Kuntopiiri  

Kuntopiirissä vahvistetaan lihasvoimaa ja harjoitetaan tasapainoa kiertoharjoitteluna erilaisia välineitä käyttäen sekä oman kehon painoa käyttäen.  

Vesijumppa 30 min 

Vesivoimistelu on nivelille turvallinen ja tehokas liikuntamuoto. Uimataito ei ole välttämätön, koska jumpat pidetään hartiasyvyisessä vedessä. Jumppia tahdittaa reipas musiikki ja joillakin kerroilla käytetään välineitä antamaan lisää vastusta. 

Syvän veden jumppa 30 min 

Syvänvedenjumppa on tarkoitettu uimataitoisille työikäisille, altaan syvyys on 2–4 metriä. Välineenä käytetään pääsääntöisesti vesijuoksuvyötä ja muita jumppavälineitä.  

Ohjatun liikuntatarjonnan kurssit ja ilmoittautuminen

Verkkoasiointipalvelu, jonka avulla voit selailla liikuntatarjontaa ja ilmoittautua liikuntakursseille. Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmissä on tilaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle.

Kuva South agency

Päivitetty 19.12.2022