75+ liikunta

Tasapainoryhmä Nääshallissa

Nimikkeestä huolimatta ryhmät ovat kaikille avoimia. Ryhmät on kohdennettu henkilöille, joiden toimintakyky on heikentynyt ja ne sopivat myös liikkumisen apuvälineitä käyttäville. Mahdollista osallistua henkilökohtaisen avustajan kanssa. Ryhmissä pyritään ylläpitämään sekä parantamaan tuki- ja liikuntaelimistöä ja tasapainoa, unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista. Sotiemme veteraanit voivat osallistua ryhmiin maksuttomasti. 

Ryhmäkuvaukset:

Kuntosali

Kuntosalilla harjoitetaan laitteiden avulla eri lihasryhmiä kiertoharjoitteluna. Ryhmätuntiin sisältyvät alku- ja loppuverryttelyt. Tunnin kesto on 70 min.

Tasapainoryhmä

Ryhmässä harjoitellaan taitoja, joita tarvitaan hyvään tasapainoon ja liikkumisen varmuuteen. Sopii sekä miehille että naisille. Harjoittelussa käytetään erilaisia välineitä. Liikkeitä ei tehdä lattiatasossa. Mahdollista on osallistua myös henkilökohtaisen avustajan kanssa. Kesto on 60 min.

Tuolijumppa

Tuolijumpassa voidaan tehdä osa liikkeistä seisten. Tarkoituksena on parantaa lihaskuntoa ja tasapainoa. Kesto on 30 min.

Vesijumppa

Liikutaan hartiasyvyisessä vedessä, jossa veden vastusta ja erilaisia välineitä käyttäen tehostetaan liikkeiden vaikutusta. Kesto on 30 min.

Ohjatun liikuntatarjonnan kurssit ja ilmoittautuminen

Verkkoasiointipalvelu, jonka avulla voit selailla liikuntatarjontaa ja ilmoittautua liikuntakursseille. Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmissä on tilaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle.

Päivitetty 3.1.2023