Siirry sisältöön

Maan ja lumen vastaanotto

Kaupungin maanvastaanottopaikoille voi tuoda puhtaita ylijäämämaita. Puhtaan maa- ja kiviaineksen vastaanottomaksu on 3,40 €/m3 (alv 0 %). Maanvastaanottopaikka on toiminnassa läpi vuoden. Lumenvastaanottopaikat avataan talvikaudeksi.

Lumen vastaanottomaksu on 15,00 €/autokuorma (alv 0 %). Autokohtaisia tunnistimia lumenkaatopaikoille voi lunastaa Tampereen Infrasta (Viinikankatu 46 B, liikennemerkkitoimisto) arkisin klo 9.00 - 13.00.

Maan- ja lumenvastaanottopaikkoja ylläpitää Tampereen Infran rakentamispalvelut, ja niiden hallinnoimisesta vastaa kaupunkiympäristön palvelualue.

Tutustu maanvastaanottopaikkojen ja lumenvastaanottopaikkojen toimintaohjeisiin

Ruskonperän lumenvastaanottopaikka, Kauhakorvenkatu

Ruskonperän lumenvastaanottopaikalle sijaitsee Kauhakorvenkadun varrella, Ruskonperän suljetun maankaatopaikan päällä. Alueella oleva portti toimii ajoneuvotunnisteella, joita voi ostaa Tampereen Infran liikennemerkkitoimistosta, Viinikankatu 46 B:stä.

Ruskonperän lumenvastaanottopaikka on avoinna päivittäin 24 h.

Myllypuron maanvastaanottopaikka

Myllypuron maankaatopaikka sijaitsee Tampereen länsiosassa lähellä Nokian ja Ylöjärven rajoja osoitteessa Varpurämeentie 90. Paikalle pääsee Myllypuronkadun ja Nokiantien (valtatie 3:n) liittymästä. Esimerkiksi Myllypurokatua tultaessa ajetaan Nokiantien yli. Ramppien jälkeen ajetaan Myllypuronkadun jatkettä 150 metriä. Siitä tie kääntyy oikealle pohjoisen suuntaan, ja sitä ajetaan 500 metriä. Tästä tie kääntyy vasemmalle ja sitä ajetaan 500 metriä. Paikka on avoinna ma - to 7.00 - 15.30 ja pe 7.00 - 14.15. Ruokatuntisin 11.00 - 11.30 portti on kiinni.

Lielahden lumenvastaanottopaikka, Paasikiventie

Lielahden lumenvastaanottopaikalle käännytään keskustan suunnasta tultaessa Paasikiventieltä oikealle vähän Hyhkyn risteyksen (Nokian moottorien) jälkeen. Paikka sijaitsee heti Näsijärven rannan tuntumassa M-Realin alueella. Alueella oleva portti toimii ajoneuvotunnisteella, joita voi ostaa Tampereen Infran liikennemerkkitoimistosta, Viinikankatu 46 B:stä.

Lielahden lumenvastaanottopaikka on avoinna päivittäin 24 h.

Hakametsän lumenvastaanottopaikka, Hervannan valtaväylä

Hakametsän lumenvastaanottopaikka on avoinna talvikaudella arkisin klo 7.00 - 22.00.

Poikkeuksen tekee vähintään 10 cm/vrk lumisade, jolloin vastaanottopaikka voi olla 10 cm lumikertymän jälkeen lumen vastaanottoa varten auki 3 yötä, jotta liikenneturvallisuutta ja väylien liikennöitävyyttä vaarantava lumi voidaan poistaa riittävän tehokkaasti.

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan erikseen.

Ajo-ohje

Hakametsän lumenkaatopaikan osoite on Hervannan valtaväylä 65. Paikalle ajetaan kääntymällä Hervannan valtaväylältä Hakametsän suuntaan Prismakeskuksen kohdalta. Alueella oleva portti toimii ajoneuvotunnisteella, joita voi ostaa Tampereen Infran liikennemerkkitoimistosta, Viinikankatu 46 B:stä.

Lisätiedot

Maan ja lumen vastaanotto
Rakennusmestari
Matti Pokkinen
puhelin 040 806 3199

Vastaanottopaikkojen rakennuttaminen

Vastaanottopaikkojen rakennuttaminen
Rakennuttajainsinööri
Petri Leppänen
puhelin 050 3051402