Siirry sisältöön

Tekstiviesti- ja verkkopalvelu kadun talvihoitotöistä

Siirrä autosi auran tieltä ja vältä autonsiirtomaksu

Nyt voit saada tekstiviestillä muistutusviestin puhelimeesi, kun auto on siirrettävä auran tieltä. Katujen aurausaikataulut löytyvät myös palvelun verkkosivulta. Tekstiviestipalvelu on kuitenkin tarkempi, ja tästä syystä se kannattaa tilata valitsemalla kadut, joille auton tavallisesti pysäköi. Autot on siirrettävä, jotta kadut saadaan aurattua, ja autoilija voi välttää lähes 100 euron autonsiirtomaksun. Keväisin palvelulla tiedotetaan katujen hiekoitussepelien puhdistuksesta.

Tekstiviesti- ja verkkopalvelu koskee niitä katuja, jotka on merkitty kiintein tai tilapäisin siirtokehotuskyltein. Siirtokehotuskyltein merkittyjä katuja on Tampereen keskustassa ja sen laitamilla muun muassa Kyttälässä, Juhannuskylässä, Amurissa, Pyynikillä, Tammelassa, Kalevassa ja Järvensivulla. Kyltti ilmaisee aurauksen ajankohdan, jolloin pysäköinti kadun varressa on kielletty ja auto on siirrettävä aurauksen tieltä. Jos auto unohtuu kadun varten, se siirretään hinausautolla auran tieltä, ja autoilija saa 100 euron siirtomaksun.

Palvelun verkkosivulla on ohjeistus tekstiviestipalveluun liittymisestä, ja sieltä löytyvät katujen auraussuunnitelmat. Jos sinulla on palvelunumeron esto ja haluat saada tekstiviestejä aurauksista, ota yhteyttä palvelupiste Frenckellin.

Liikennemerkkiä noudatettava

Siirtokehotustaulu on Tieliikenneasetuksen 11 §:n tarkoittama liikennemerkki, jota kuljettajan on noudatettava riippumatta siitä tehdäänkö merkin vaikutusalueella kunnossapitotyötä. Virheellisestä pysäköinnistä voidaan antaa pysäköintivirhemaksu.

Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 - 16