Siirry sisältöön

Venepaikat

Uuden venepaikan hakeminen

Venepaikkaa voi hakea alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Hakemukseen on laitettava hakijan nykyinen (hakuhetkellä voimassa oleva) kotiosoite.

Tutustu ennen hakemuksen täyttämistä Tampereen kaupungin venepaikkojen vuokrausehtoihin (hakemuksen alla). Venepaikan jälleenvuokraaminen on kielletty ja voi johtaa venepaikan menettämiseen.

Venepaikkahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Uudesta venepaikasta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai puhelimitse. Suosituimpiin rantoihin ja satamiin saattaa joutua jonottamaan pidemmän aikaa, siksi on tärkeää, että perut hakemuksesi, jos et tarvitse paikkaa.

Venepaikan vaihtaminen

Venepaikkaa voi vaihtaa vain perustellusta syystä, esimerkiksi jos veneen koko muuttuu tai veneen haltijan asuinpaikka vaihtuu. Lisäksi aikaisempi venepaikkamaksu on oltava kunnossa.

Tietojen muutokset

Alla olevan linkin kautta löytyvällä lomakkeella voit ilmoittaa venepaikasta luopumisesta, muuttuneet yhteystiedot sekä veneen ja venepaikan tiedot laskutusta varten.

Venepaikkasopimuksen jatkaminen

Venepaikkaa ei tarvitse hakea uudelleen joka vuosi. Lasku venepaikasta lähtee automaattisesti, jos edelliskauden lasku on maksettu ja laskutusosoite on ajantasalla.

Osoitteenmuutoksista, veneen tietojen muutoksista ja venepaikasta luopumisesta on ilmoitettava alla olevaan puhelinnumeroon tai ylläolevalla sähköisellä muutosilmoituslomakkeella.

Venepaikat, venepaikkojen vuokraus
sähköposti [email protected]
puhelin 040 801 6220