Siirry sisältöön

Venepaikan hakeminen

Vapaana olevia venepaikkoja voi selata ja varata sähköisen varauspalvelun kautta. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankkipalvelu ja -tunnukset. Varaa veneen tiedot valmiiksi esille ennen varauksen tekemistä.

Linkki venepaikkojen varauspalveluun

Ensisijaisesti venepaikkojen varaukset tulee tehdä käyttäen sähköistä varausjärjestelmää ja maksamalla varaus verkkopankkitunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tulee sinun suorittaa uudelleenvaraus ja maksu Tampereen palvelupisteessä.

Palvelupisteessä asiakaspalvelija avustaa varauksen tekemisessä ensisijaisesti puhelimitse mutta tarvittaessa myös paikan päällä. Asioinnissa tulee huomioida koronatilanteesta johtuvat liikkumisrajoitukset ja suositukset (erityisesti riskiryhmät).

Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168

Ajankohtaista venepaikan varaajille

Edelliskautena (2019) venepaikan varanneilla on etuoikeus varata sama paikka uudestaan alkavalle veneilykaudelle. Asiakkaan on uusittava varaus 19.4.2020 mennessä tai muuten hän menettää paikan.

Kesäkauden 2020 varaamisaikataulu on määritelty seuraavasti:

  • Uudelleenvarausjakso 1.4.2020 kello 10.00 - 19.4.2020 kello 22.00
    Edellisvuoden paikkavarausten uusiminen tulevalle kesäkaudelle.
  • Yleinen varausjakso: 20.4.2020 kello 10.00 - 30.9.2020 kello 22.00
    Vapaana olevien paikkojen ja niiden paikkojen, joihin kohdistuvaa varausta ei uusittu uudelleenvarausjakson aikana, varaaminen.

Mikäli et halua uusia venepaikkavarausta, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki uusimattomat varaukset poistuvat palvelusta automaattisesti uudelleenvarausjakson päättyessä.

Veneilykauden aikana tapahtuvat muutokset on tehtävä Palvelupiste Frenckellissä. Venepaikan vaihdoissa on huomioitava, ettei maksuhyvityksiä tehdä asiakkaan vaihtaessa venepaikan nykyistä edullisempaan. Sen sijaan vaihdettaessa kalliimpaan venepaikkaan asiakkaan on maksettava paikkojen hintojen erotus.

Huomioithan, että venepaikan varaajan on huolehdittava veneensä sopivuudesta varaamaansa paikkaan. Satama-alueilla ja soutuvenerannoissa suoritetaan valvontaa.

Siirryttäessä uuteen järjestelmään paikkojen tiedoissa tai kohdentumisessa voi esiintyä poikkeamia palvelussa esitettävällä kartalla. Uusikaa paikkavarauksenne, vaikka järjestelmässä paikkaanne koskevassa tiedossa esiintyisi poikkeamia, ja olkaa tämän jälkeen yhteydessä venepaikkavuokraukseen. Tällä tavalla varmistat, ettet menetä paikkaasi ja tiedot saadaan korjattua järjestelmään.

Yhteystiedot

Satamatoimisto
33180 Tampere

Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
vaihde 03 565 611

Venepaikat, venepaikkojen vuokraus
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168

Huoltoryhmä, päivystys, vikailmoitukset, kunnossapito
sähköposti [email protected]
puhelin 040 158 8706
puhelin 040 158 8907