Siirry sisältöön

Vuokraa tiloja

Antaverkan leirikeskus

Antaverkan leiri- ja kurssikeskus tarjoaa upeat puitteet järjestää monipuolista leiri- ja kurssitoimintaa, erilaisia koulutuksia tai yksityistilaisuuksia, kuten häitä ja syntymäpäiviä. Kartanomaisen päärakennuksen suurtalouskeittiössä onnistuu ruoan valmistaminen isollekin porukalle. Majoitustilaa löytyy päärakennuksesta 48 hengelle sekä Punaisesta mökistä, johon majoittuu 11 henkeä. Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja uusi kalenterivuosi vapautuu varauksille aina edellisenä syksynä.

Pihapiiristä löytyy kenttä, jossa voi pelata erilaisia pallopelejä, kiipeilyseinä, frisbeegolf-koreja sekä kota, jonne mahtuu kerralla kaikki tulen äärelle iltaa istumaan. Alue upeine metsineen antaa loistavan mahdollisuuden unohtumattomaan luontokokemukseen. 20 hengen rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas sekä vesipadat ja löylyistä on virkistävää pulahtaa matalahkoon ja turvalliseen Näsijärven lahdenpoukamaan.

Leirikeskuksen nuorisotyön omaleimaisuutta painotetaan hinnoittelulla, joka suosii nuoriso- ja muita harrastusjärjestöjä. Myös yksityistilaisuuksien määrä on ollut selkeässä kasvussa, ollaanhan kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille.

13 tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia kivijalasta kaupungin katolle. Käytössä olevat tilat sijoittuvat viiteen eri kerrokseen sisältäen kaiken kaikkiaan 2500 neliömetriä toiminta-, työpaja-, harrastus-, kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille

Nuorisokeskukset

Nuorisopalveluiden nuorisokeskukset sijaitsevat Tampereen eri kaupunginosissa. Nuorisokeskuksia on mahdollista vuokrata muun muassa lastenjuhliin, kokouksiin ja liikuntavuorojen järjestämiseen.

Nuorisokeskuksista löytyy erilaisia monitoimitiloja ja hyvin varustellut keittiöt. Lisätietoa vuokrattavien tilojen varustelusta Varaamo-sivustolta.
Ulkoinen linkkiVaraamo
Vuokrattavat nuorisokeskukset:
Helapuisto (Hervanta) /os. Arkkitehdinkatu 11, 33720 Tampere
Koivistonkylä os. Lehvänkatu 9, 33820 Tampere
Lielahti os. Lielahdenkatu 15, 33400 Tampere
Ulkoinen linkkiTutustu nuorisokeskuksiin