Siirry sisältöön

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden toimintakeskus, joka tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja harrastuspaikkoja monipuolisesti niin nuorille kuin vanhemmillekin. Talosta löytyy sekä avointa että ohjattua toimintaa, työpajoja, kursseja ja vuokrattavia tiloja niin yksityisille kuin yhdistyksille ja järjestöille.

Monitoimitalo 13 sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Hotelli Tammerin, pääpaloaseman ja Koskipuiston kainalossa. Talo sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 13, sisäänkäynti on Pellavatehtaankadun puolella

Nuorten kulttuurikeskuksen Lauantai workshopit

Workshopit on tarkoitettu 15-19 -vuotiaille nuorille ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiseen workshoppiin mahtuu mukaan enintään 9 osallistujaa.

LAUANTAI 6.3.

Peruttu


LAUANTAI 10.4.

Olipa kerran oikeasti -lauantai: Tositapahtumista tarinoimisen Workshop klo 12-15
Miten tositapahtumat muuntautuvat sanataiteeksi, ja kuinka totta tositarinan on tarpeen olla? Workshopissa harjoitellaan faktan ja fiktion sekoittamista sujuvaksi tarinaksi. Mukaan otetaan 9 osallistujaa.
Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella.

Näyttelijäntyön Workshop klo 12-15

Etsimme vastauksia toiminnan avulla mm. kysymyksiin: Mitä näytteleminen on? Miten näyttelemään voisi oppia? Miten voisin kehittyä näyttelijänä? Mistä tiedän näyttelenkö "oikein"? Miten voisin näytellä niin, että olisin uskottava ja tosi? Miten näytellä niin, etten näytä siltä, että näyttelen? Mitä tarkoittaa konkreettisesti eläytyminen ja läsnäolo ja miten niitä voi harjoitella? Sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin näyttelemisestä, esiintymisestä ja ilmaisusta kiinnostuneille nuorille. Workshopin ohjaa Helena Rängman. Mukaan otetaan 15 osallistujaa.
Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella.

Grafiikka Workshop klo 12-16

Tule tutustumaan grafiikkaan! Workshopissa kaiverretaan oma linolevy ja vedostetaan oma vedossarja. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tekniikasta. Ohjaajana toimii kädentaito-ohjaaja Kristiina Tenhovirta. Materiaalien hinta 4e, maksu käteisellä tai kortilla. Mukaan otetaan 10 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella.


Pöytäroolipelit
Workshopissa tutustutaan erilaisiin pöytäroolipeli-systeemeihin! Jos olet halunnut kokeilla muutakin kuin Dungeons & Dragonsia, tule mukaan testaamaan mitä kaikkea on tarjolla niin indepuolella kuin isoillakin julkaisijoilla. Päivän aikana pelataan yhdessä pari lyhyempää testipeliä osallistujien toivomasta systeemistä.


LAUANTAI 8.5.

Chick Lit -lauantai: Sinkkutarinoiden Workshop klo 12-15
Haaveiletko mimmikirjan kirjoittamisesta? Workshopissa harjoitellaan romantiikan, juonenkäänteiden ja henkilöhahmojen rakentamista. Mukaan otetaan 10 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella.

Elokuva Workshop: Action-kuvaus klo 12-15
Joskus elokuvan tarina vaatii toteutettavaksi tapahtumia, joihin näyttelijä tai stunt-henkilö ei ole fyysisesti kykeneväinen. Tällöin voidaan hyödyntää erilaisia trikkikuvia. Jos sinä olisit elokuvan ohjaaja, miten loisit illuusion katsojalle? Elokuva workshopissa tutustutaan action-kuvauksen mahdollisuuksiin ja keinoihin. Ohjaajana Elokuva- & TV-alan medianomi ja videotuottaja Henrik Mäki. Mukaan otetaan 12 osallistujaa.
Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella.

Luonnonkosmetiikka Workshop klo 12-16
Workshopissa voit valmistaa valinnaisesti 2-4 tuotetta, esimerkiksi kuorivan ja pehmeästi vaahtoavan vartalomoussen tai kosteuttavan ja huulia hellivän huulivoiteen. Lisäksi saat paketin hyödyllisiä kosmetiikkareseptejä kotiin viemisiksi. Ohjaajana toimii Merja Lehtonen ja Minna Granqvist. Hinta määräytyy käytettyjen materiaalien mukaan noin 10e, maksu käteisellä tai kortilla. Mukaan otetaan 10 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella.


Ulkoinen linkkiIlmoittaudu mukaan workshopeihin

Monitoimitalo 13:n avoin toiminta on kiinni toistaiseksi


Kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella aluehallintoviraston (Avi) päätöksen nojalla. Tästä syystä Monitoimitalo 13:n tilat ovat käytössä vain suljettuilla nuorten harrastusryhmillä, joihin on ennakkoilmoittautuminen.

Sulku koskee myös kaikkia Monitoimitalon vuokrattavia tiloja. Lisätietoja vuokrattavista tiloista:

p. 040 717 7860 (palvelee arkisin 8.30–15.00)

[email protected]

1. kerros – pelaa

Konehuoneen jokaisen e-urheilijan unelma, kun taas Ohjaamosta löydät laajan valikoiman konsolipelejä. Kaikki Pelifarmin pelit ja koneet ovat käytössäsi maksutta arkisin Ohjaamossa klo 14–20 ja Konehuoneessa klo 15–20. Voit tutustua Pelifarmin toimintaan osoitteessa
Ulkoinen linkkihttps://www.pelifarmi.fi/esports 1. kerroksessa sijaitsevassa kahvilassa voit nautiia pikkupurtavaa sopuhintaan

2. kerros – harrasta

Monitoimitalo 13:n toisessa keroksessa voit tutustua biittien tekemiseen, tanssia taivaikka testata lautapelejä. Monitoimitalo 13:n harrastusryhmiin pääset tutustumaan paremmin harrastusryhmät-sivulla.

Toisessa kerroksesta sijaitsee myös Demostudio, jossa voit äänittää laadukkaan demon nuorisoystävälliseen hintaan.

3. kerros – taiteile

Monitoimitalo 13:n 3. kerros on omistettu kädentaidoille. Kädentaidot on paikka, jossa voit luoda vapaasti ja inspiroitua huikeasta määrästä erilaisia materiaaleja. Käytössäsi on laaja valikoima erilaisia työvälineitä sekä osaavat ohjaajat ovat aina apunasi. Monitoimitalo 13:n hyväksyvässä ja rennossa ilmapiirissä on helppo päästää luovuus valloilleen. Kädentaidot ja taide ovat itseilmaisun välineitä, ja haluamme kunnioittaa jokaisen yksilöllistä tapaa olla luova.

Vuokrattavat tilat

Monitoimitalo 13:sta on mahdollista vuokrata kokous- ja harrastustilaa. Vuokrattavat tilat sijoittuvat neljään eri kerrokseen, joista kukin on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman joustavasti. Kukin tila on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarpeen mukaan tiloja voidaan varustella hyvinkin monipuolisesti ja kokouskahvit saat kätevästi Cafe 13:sta.

Tilan ja laitteiston lisäksi Monitoimitalo 13:sta löytyy ääni- ja valotekniikan ammattilaisia, joiden osaavan työpanoksen voit yhtälailla tilan kanssa vuokrata käyttöösi, jotta tilaisuutesi onnistuu varmasti.Huomioithan, että teknisen henkilökunnan tarve on ilmoitettava varattaessa, ja heistä peritään erilliskorvaus.Aukioloajat:

Avoin toiminta

Konehuone
ma–pe klo 15–20
Ohjaamo
ma–pe klo 14–20

Monarin Kakkonen
ma–pe klo 14–20

Kädentaitokerroksen pajat
ma–ke klo 14–20


Tilavuokrat

ma–pe klo 8–21
la klo 10–16

Osoite

Satakunnankatu 13

33100 TAMPERE

Huom! Sisäänkäynti Pellavatehtaankadulta.

Yhteystiedot

Vahtimestarit

p. 040 806 3242

Vuokrattavat tilat

p. 041 730 6182
monitoimitalo13(a)tampere.fi