Siirry sisältöön

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kulttuurikeskus, joka tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja harrastuspaikkoja monipuolisesti niin nuorille kuin vanhemmillekin. Talosta löytyy sekä avointa että ohjattua toimintaa, työpajoja, kursseja ja vuokrattavia tiloja.

Monitoimitalo 13 sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Hotelli Tammerin, pääpaloaseman ja Koskipuiston kainalossa. Talo sijaitsee osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

Kesän kursseille voi nyt ilmoittautua

Monitoimitalo 13:n kesäkursseilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia kursseja. Kurssien sisällöt vaihtelevat spraymaalauksesta näyttelijäntyöhön ja k-popista dokumenttielokuviin.


Ulkoinen linkkiTutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan

1. kerros

1. kerroksen pelitoiminta muuttaa kesän 2021 aikana Rantaperkiön nuorisokeskukseen. Tiedotamme muutoksista lisää elokuussa.
Ulkoinen linkkihttps://www.pelifarmi.fi/esports 1. kerroksessa sijaitsevassa kahvilassa voit nautiia pikkupurtavaa sopuhintaan

2. kerros – harrasta

Monitoimitalo 13:n toisessa kerroksessa voit tutustua biittien tekemiseen, tanssia tai vaikka testata lautapelejä. Monitoimitalo 13:n harrastusryhmiin pääset tutustumaan paremmin harrastusryhmät-sivulla.

Toisessa kerroksesta sijaitsee myös Demostudio, jossa voit äänittää laadukkaan demon nuorisoystävälliseen hintaan.

3. kerros – taiteile

Monitoimitalo 13:n 3. kerros on omistettu kädentaidoille. Kädentaidot on paikka, jossa voit luoda vapaasti ja inspiroitua huikeasta määrästä erilaisia materiaaleja. Käytössäsi on laaja valikoima erilaisia työvälineitä sekä osaavat ohjaajat ovat aina apunasi. Monitoimitalo 13:n hyväksyvässä ja rennossa ilmapiirissä on helppo päästää luovuus valloilleen. Kädentaidot ja taide ovat itseilmaisun välineitä, ja haluamme kunnioittaa jokaisen yksilöllistä tapaa olla luova.

Vuokrattavat tilat

Monitoimitalo 13:sta on mahdollista vuokrata kokous- ja harrastustilaa. Vuokrattavat tilat sijoittuvat neljään eri kerrokseen, joista kukin on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman joustavasti. Kukin tila on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarpeen mukaan tiloja voidaan varustella hyvinkin monipuolisesti ja kokouskahvit saat kätevästi Cafe 13:sta.

Tilan ja laitteiston lisäksi Monitoimitalo 13:sta löytyy ääni- ja valotekniikan ammattilaisia, joiden osaavan työpanoksen voit yhtälailla tilan kanssa vuokrata käyttöösi, jotta tilaisuutesi onnistuu varmasti.Huomioithan, että teknisen henkilökunnan tarve on ilmoitettava varattaessa, ja heistä peritään erilliskorvaus.
Nuorisopalveluiden toiminta 25.5. lähtien

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on linjannut, että nuorisotilat voidaan avata 25.5. alkaen. Tiloihin otetaan enintään 50 henkilö ja niissä on edelleen voimassa maskisuositus.

7.-22.6. Monitoimitalo 13:ssa järjestetään kesäkursseja eikä talossa tästä syystä järjestetä avointa toimintaa muuta kuin 2.kerroksessa. 1.kerroksessa ei järjestetä enää pelitoimintaa, koska pelitoiminta muuttaa kesän aikana Rantaperkiön nuorisokeskuksen tiloihin.


Monitoimitalon tiloissa henkilömäärärajoitukset ovat tilakohtaisia ja jokaiseen tilaan voidaan ottaa enintään puolet normaalista suurimmasta sallitusta henkilömäärästä. Yhdessäkään tilassa ei kuitenkaan voi olla yli 50 henkilöä.


Lisätietoja vuokrattavista tiloista:

p. 040 717 7860 (palvelee arkisin 8.30–15.00)

[email protected]

Aukioloajat:

Avoin toiminta

Monarin Kakkonen
ma–pe klo 14–20

Kädentaitokerroksen pajat
ma–ke klo 14–20


Tilavuokrat

ma–pe klo 8.30–20
la klo 9–16

Osoite

Pellavatehtaankatu 4

33100 TAMPERE

Yhteystiedot

Vahtimestarit

p. 040 806 3242

Vuokrattavat tilat

p. 041 730 6182
monitoimitalo13(a)tampere.fi
Nuorten kulttuurikeskuksen toiminta
Antti Heinonen
Johtava koordinaattori
p. 050 321 3051
antti.heinonen(a)tampere.fi