Siirry sisältöön

Matkailu

Koronapassi

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa, edellytetään koronapassin esittämistä sisäänpääsyssä 24.11.–19.12.2021.


Määräys ei koske yleisötilaisuuksia, joissa ei ole katsomotiloja käytössä. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.


Lue lisää tiedotteesta:

Koronapassi käyttöön Tampereen kaupungin tiloissa järjestettävissä yli 100 hengen yleisötilaisuuksissa Julkaistu 24.11.2021
Katso, kuinka saat koronapassin käyttöösi:

Koronatodistus (koronapassi)

Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Suomen suosituin asuin-, matkailu- ja opiskelukaupunki Tampere on elämäntapa, joka vie mukanaan. Visit Tampere on virallinen matkaoppaasi Tampereen ainutlaatuiseen matkailu- ja tapahtumatarjontaan:

Sivusto esittelee Tampereen ostosmahdollisuuksia, kulttuuri- ja ravintolatarjontaa, majoitusvaihtoehtoja, luontokohteita ja aktiviteetteja lapsiperheille.

Sivuston ammattilaisille suunnattu osio antaa työkalut onnistuneen kongressin ja tapahtuman järjestämiseen sekä tarjoaa niin medialle kuin tamperelaisille toimijoillekin välineitä, joilla tehdä Tamperetta tunnetuksi.

Visit Tampere -sivustolle

Seuraa Tampereen matkailutarjontaa myös Visit Tampereen sosiaalisessa mediassa:

Facebook-logo.
Twitter-logo.
Instagram
YouTube-logo.

Runsaasta ohjelmatarjonnasta löydät tietoa myös tapahtumakalenterista: