Siirry sisältöön

Toimitilojen vuokraus

Liikuntapalvelut vuokraa huoneita Tampereen uintikeskuksesta, Joukahaisenkatu 7. Huoneet sopivat esimerkiksi hierontatiloiksi tai vastaaviksi. Huoneet sijaitsevat uintikeskuksen kellarikerroksessa (kuva) ja ovat kooltaan 17,5 - 23 m2.

Vuokraan sisältyy hierontatilojen asiakkaille varatun wc- ja pesu/pukutilojen siivous sekä kyseisten tilojen normaalin käytön mukainen sähkö ja vesi. Hierontahuoneen siivouksesta vastaa vuokralainen. Vuokraan ei sisälly internet- ja puhelinliittymät.

Vuokrattavat tilat

uintikeskuksen vuokrattavat tilat
Tällä hetkellä kaikki tilat on varattu.

Vuokraehdot

Vuokrankorotus
Vuokran määrä sidotaan elinkustannusindeksiin. Indeksinä käytetään heinäkuun 1. päivän indeksiä ja sitä sovelletaan seuraavan vuoden tammikuun 1. päivästä lähtien.

Vuokravakuus
3 kuukautta vastaava vuokra.

Vuokra-aika
Pitkäaikainen.

Vuokrasopimuksen irtisanominen;
Irtisanottavissa molemmin puolin. Vuokranantajan puolelta sopimuksen irtisanomisaika on kolme kuukautta ja vuokralaisen puolelta irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Muuta
Huoneissa ei ole vesipistettä, mutta tilojen välittömässä läheisyydessä on kaksi wc- sekä pesu/pukutilaa, jotka ovat vuokralaisten käytettävissä.
Esteetön kulku tiloihin on mahdollista pyörätuolirampin sekä hissin avulla.

Vuokralaisella on mahdollisuus käyttää uintikeskuksen henkilökunnan sosiaalitiloja sekä taukohuonetta. Uintikeskuksessa ei ole saatavilla vahtimestaripalveluilta. Asiakkaiden kulku kellarikerrokseen tapahtuu siten, että vuokralainen noutaa asiakkaan 1. kerroksesta. Vuokralainen vastaa asiakkaidensa kulkemisesta tiloihin sekä tiloista ulos, sekä vastaa siitä ettei tiloihin pääse ulkopuolisia.

Tilojen käyttöajat
Tilat ovat käytettävissä arkisin klo 06.00 - 21.00 sekä viikonloppuisin klo 09.00 - 19.00. Juhlapyhinä tilat ovat käytettävissä uimahallin aukioloaikojen mukaisesti tai erikseen sovitulla tavalla.

Johtava koordinaattori
Tuula Paavola
puhelin +358505545875
sähköposti [email protected]