Siirry sisältöön

Nettilataus

Voit ladata jo hankittuun uimarannekkeeseen tai sarjakorttiin lisää uintikertoja kätevästi verkkokaupassa. Latausmahdollisuus toimii rannekkeissa, joihin on uimahallien tai liikuntapalvelujen asiakaspalvelussa ladattu 10 kerran sarjalippu.

Ostos latautuu rannekkeelle tai kortille seuraavan liikuntapaikalla tehdyn leimauksen yhteydessä, kuitenkin aikaisintaan yhden tunnin kuluttua ostohetkestä. Lataus liikuntapaikan leimauspisteessä tulee tehdä 30 päivän sisällä.

Mikäli haluat ladata rannekkeelle tai sarjakortille uuden tuotteen, esim. vaihtaa aikuisten sarjalipun lasten sarjalippuun, tulee tämä tehdä uimahallin kassalla.

Maauimalan kauden 2022 ennakkokausikortin voit ostaa QR-koodilippuna oheisesta latauslinkistä. Kausikortti on henkilökohtainen ja se oikeuttaa maauimalan käyttöön 1 kerta /päivä. Ennakkokampanjahinta on voimassa 31.1.–28.2. ja kampanjahinta 1.3.–30.4.2022.

QR-koodilipun ostaminen

QR-koodilipulle voit tällä hetkellä ostaa maauimalan ennakkokausikortin. Lataus siirretään rannekkeelle maauimalan kassalle sen auettua. Latauksen voit tehdä jo ennalta olemassa olevalle rannekkeelle tai ostaa rannekkeen 10 euron hintaan.


1. Valitse verkkokaupassa Osta nettilataus QR- koodilla.

2. Valitse ostettava lippu.

4. Hyväksy tilaus ja syötä sähköpostiosoitteesi. Tarkista vielä, että sähköpostiosoite on varmasti oikein ja käytössä oleva, toimiva sähköpostiosoitteesi. Hyväksy ja siirry maksamaan.

5. Valitse oma pankkiyhteytesi ja siirry maksamaan.

6. Maksutapahtuman jälkeen muista palata myyjän palveluun. QR-koodi -lippu toimitetaan sähköpostiisi, voit tulostaa QR-lipun paperille tai näyttää sen älylaitteen näytöltä maauimalan lipunmyynnissä, jossa lipun sisältämä tuote siirretään rannekkeelle. Voit käyttää jo olemassa olevaa sarjarannekettasi tai ostaa uuden 10 euron hintaan.

7.Huom! QR-koodin voi käyttää vain kerran, pidä siitä siis huolta huolellisesti älä luovuta sitä ulkopuoliselle. Rannekkeelle siirron yhteydessä QR-koodi -lippu mitätöidään.

Sarjarannekkeen lataamiseen tarvitset

  • Uimarannekkeen tai sarjakortin, jonka olet ostanut uimahallin kassalta tai liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta
  • Tietokoneen, jossa on toimiva nettiyhteys.
  • Verkkopankkitunnukset tai luottokortin, jolla voit maksaa latauksen.
nettilatausohje
1. Syötä rannekkeen tai sarjakortin numero, joka löytyy rannekkeen tai sarjakortin takapuolelta.
uimaranneke
Numero löytyy rannekkeen tai sarjakortin takapuolelta.
nettilatausohje
2. Valitse lippu ja paina Eteenpäin-painiketta.
nettilatausohje
3. Lue verkkokaupan toimitusehdot huolellisesti läpi ja jatka eteenpäin.
nettilatausohje
4. Hyväksy tilaus ja syötä halutessasi sähköpostiosoitteesi, johon saat tilausvahvistuksen ostoksestasi. Hyväksy ja siirry maksamaan.

5. Valitse oma pankkiyhteytesi ja siirry maksamaan pankkitunnuksillasi.
nettilatausohje
6. Maksutapahtuman jälkeen muista palata myyjän palveluun. Nettilataus siirtyy rannekkeelle/sarjakortille automaattisesti sisäänpääsypuomilla maksamisen yhteydessä.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/uimahallit/nettilataus