Siirry sisältöön

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Koronapassi tarkastetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa vuoden loppuun asti

Koronapassi tarkastetaan päivittäin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovilla. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Alle 16-vuotiaiden on myös todistettava ikänsä.


Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti haluamme varmistaa terveysturvallisen harjoittelun ja tapahtumat mahdollisimman monelle. Näin pyrimme mahdollistamaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen normaalin toiminnan sekä aukioloajat.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Pirkkahalli)
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Pirkkahalli)
puhelin 0400 383 558 / urheilulaitoksen hoitajat
faksi 03 5656 4866
33900 Tampere
avoinna ma - su 7.00 - 22.30

Vuoden 2006 alusta yhtiönä toimivan hallin virallinen nimi on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Hallin toiminnasta vastaa yritys nimeltään Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy.

Halli toimii vuosittain viisi talvikuukautta yleisurheilun ja jalkapalloilun harjoittelu- ja kilpailukeskuksena. Muun ajan vuodesta hallissa järjestetään messuja, kokouksia, konsertteja ja muita suuria tapahtumia.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kokonaisuuden muodostavat A-halli, joka on suuri jalkapallon sekä yleisurheilun juoksu- ja hyppylajien harjoittelupaikka, B-halli, joka on yleisurheilun heittolajien ja telinevoimistelun harjoitteluhalli, C-halli, joka on jalkapallon harjoitushalli sekä pääasiassa futsal- ja salibandykäytössä oleva D-halli.

Hallista löytyy muun muassa 300-metrinen kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. A-hallin katsomoon mahtuu 1 500 henkilöä.

Hallissa on myös ravintola- ja kahvila- sekä seminaaritilat.

Kokouskäytössä A-hallin tilat on mitoitettu 10 000 hengelle.

Bussilla liikkeellä?

Katso linjat ja aikataulut: