Siirry sisältöön

Nääshalli

Nääshalli
Nääshalli
sähköposti [email protected]
puhelin 040 838 0662
33230 Tampere
avoinna Arkisin: klo 07.30 - 21.30, lauantaisin klo 09.00 - 16.00 ja sunnuntaisin klo 10.00 - 18.00.

Nääshalli on monipuolinen, maan alla sijaitseva sisäliikuntatila. Hallissa on mahdollisuus nyrkkeilyn, painonnoston, useiden eri budolajien, pöytätenniksen, miekkailun ja muun sisäliikunnan harrastamiseen. Kuntosali on varattu talviaikoina arkipäivisin liikuntapalvelujen erityisryhmien ohjaustoimintaan, muina aikoina salissa on mahdollisuus itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun vapaaharjoitteluaikoina.

Pysäköinti alueella

Alueella on maksullinen pysäköinti.

Salit ja palvelut

Nääshallin salikartta
Nääshallin salit

Nyrkkeilysali

Voidaan jakaa väliverholla kahteen osaan. Salissa kaksi nyrkkeilykehää, nyrkkeilysäkkejä, päärynäpalloja, heittotrampoliini ja lyöntityynyjä. Lattiana pulastic-pinnoite.

Voimailusali

Varustelutaso: penkkipunnerruspenkkejä 5 kpl, invapenkki, kyykkytelineet 5 kpl, maastavetopaikat, käsipainot, levypainot, ylä-/alatalja, dippi, 2 kpl kyykkykehikko, vatsa- ja selkäpenkki, jalkaprässi, puolapuut, kuntopyörä ja painonnostopuolen 8 kpl nostopaikkoja.

Liikuntasali

Sopii erinomaisesti jumppaan, pienimuotoisiin kilpailuihin ja kamppailulajeihin. Salissa on peilit ja balettitangot. Lattiapintana muovi. Salin koko 10 m x 25 m.

Aikidosali

Aikido on nykyaikainen vanhoihin japanilaisiin taistelutaitoihin perustuva itsepuolustus- ja budolaji. Aikidossa ei kilpailla, eikä kilpailuhenkisyys muutenkaan kuulu lajin luonteeseen tai harjoitteluun.

Aikidoa harjoitellaan harjoitussalissa, jonka lattia on peitetty tatameilla. Koko 13 m x 7 m. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Aikidon tekniikkavalikoima voidaan karkeasti jakaa lukko- ja heittotekniikoihin. Tekniikoita tehdään erilaisista hyökkäysmuodoista, jotka koostuvat tartuntaotteista, lyönneistä ja potkuista sekä näiden yhdistelmistä. Tekniikoissa puolustautuja käyttää hyväkseen hyökkääjän voimaa, joka ohjataan haluttuun suuntaan hyökkääjää vahingoittamatta. Aikidossa harjoitellaan myös asein, jotka ovat puupuukko (tanto), puumiekka (bokken) ja pitkä puukeppi (jo).

Aikido sopii kaiken ikäisille ja kokoisille , aktiivisille ihmisille. Lajitaitojen lisäksi aikido kehittää yleiskuntoa, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja notkeutta.

Budosali 1

Salissa puulattia, peili, karaten ottelualue merkitty. Salin koko 18 m x 8,5 m.

Budosali 2

Salissa puulattia, karaten ottelualue merkitty puupinnalle. Varustettu tällä hetkellä palatatamilla, vahvuus 3 cm. Koko 15 m x 8,5 m

Budosali 3

Salissa on tatamialusta. Koko 13 m x 8 m.

Budosali 4

Sali voidaan jakaa väliverholla kolmeen osaan, salin lattiapintana joustotatami. Koko 41m x 10 m.

Budosali 5

Salissa 6 palatami 9 m x 13 m, vahvuus 3 cm. Vapaatila, 1 potkusäkki. Koko 8 m x 4 m.

Pöytätennis

Salissa harjoituspuoli ja kilpapuoli. Harjoituspuolella on neljä tennispöytää käytössä, lattiapintana muovi. Kilpapuolella on niin ikään neljä pöytää, joista kahden pöydän lattiapintana parketti ja kahden pöydän lattiapintana muovi.

Miekkailusali

Viisi 14 x 1,5 m miekkailurataa, joissa sähköiset merkitsijälaitteet kalpa- ja florettimiekkailuun.Salissa peili, pistotyynyjä, lukolliset säilytystilat. Lattia päällystetty alumiinilevyllä. Sali on miekkailuseuran käytössä.

Kuntosali

Peruslaitteisto: ylä- ja alatalja, penkkipunnerruslaite, vartalonkiertolaite, reiden ojentaja-, koukistaja-, lähentäjä- ja loitontajalaitteet, kuntopyörä, käsipainoja 1-26 kg, puolapuurekki, selkä- ja vatsapenkki, ristikkäistalja, rinta- ja jalkaprässi, stepperi. Lattiapintana ever-rol -kumimatto.

Luentosali

40 henkilölle. Varustus: videotykki, fläppitaulu. Luentosalissa nettiyhteydet.

Pukuhuoneet

Miesten pukuhuoneet: 1, 2, 4, 7,8 ja 10
Naisten pukuhuoneet: 3, 5, 6 ja 9
Pukuhuoneissa ei ole lukittavia kaappeja.

Muut palvelut

Kaksi tilaussaunaa.
Pistenäyttötauluja, äänentoistolaitteet ja digitaalinen näyttötaulu, lainattavissa seurojen käyttöön.
Hieroja/kuntohoitaja Kari Mäntynen, puh. 040 561 4306.

Nääshallin nyrkkeilysali
Nääshallin nyrkkeilysali
Nääshalli pingis-sali
Nääshallin pöytätennis-sali

Ohjeet harjoittelijalle

Tatamille meno jalkineilla ja likaisin jaloin on ehdottomasti kielletty!

Ennen tatamille menoa:
Pese jalkasi pukuhuoneen peseytymistilassa.
Tule salille puhtaissa tossuissa.
Riisu tossut tatamin reunalla ja astu tatamille puhtain jaloin.
Käytä puhdasta asua, jossa ei ole vetoketjuja tai muita vastaavia teräviä somisteita. Näin tatamit pysyvät puhtaina ja ehjinä.
Nääshallissa ei ole vuokrattavia pelivälineitä.
Käytä vaaleapohjaisia urheilujalkineita.
Harjoitussalit on oltava tyhjinä arkisin klo 21.30 mennessä ja tiloista poistuttava klo 21.45 mennessä.
Lauantaisin harjoitussalit on oltava tyhjinä klo 16.00 mennessä ja tiloista poistuttuva klo 16.15 mennessä. Sunnuntaisin harjoitussalit on oltava tyhjinä klo 18.00 ja tiloista on poistuttava klo 18.15. mennessä.
Ethän jätä arvoesineitäsi pukuhuoneisiin. Unohtuneita tavaroita voit kysellä neuvonnasta.
Pidäthän huolen, että seuraava salin käyttäjä pääsee aloittamaan harjoittelun ajallaan.
Ensiaputarvikkeiden hankinnasta ja saatavuudesta huolehtivat seurojen vastuuhenkilöt.


Salien varaustilanne

Nääshallissa pidetään viikonloppuisin paljon leirejä ja kilpailuja. Timmi-tilanvarausjärjestelmästä voit tarkistaa salien reaaliaikaisen varaustilanteen. Ilmoitukset ovat nähtävissä myös Nääshallin ilmoitustaululla.

Käyttövuorojen hakeminen

Liikuntapalvelut jakaa hallinnoimiinsa tiloihin käyttövuoroja joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Lisätietoja Käyttövuorojen haku ja varaus -sivulta.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.f/naashalli