Siirry sisältöön

Ikurin liikuntahalli

Ikurin liikuntahalli
Ikurin liikuntahalli
puhelin 040 801 6357
33310 Tampere
avoinna Arkisin klo 07.30 - 21.30, la klo 07.30 - 18.00, su klo 07.30 - 21.30. Kesäaikana ma - to klo 7.30 - 21.30, pe klo 7.30 - 14.30, viikonloppuisin suljettu.

Ikurin liikuntahalli
Ikurin liikuntahalli

Käyttövuorotilanne
Tarkista salien käyttövuorotilanne ajanvarausjärjestelmästä

Merkittävä telinevoimistelu- ja tanssiurheilukeskus

Voimistelijoiden ja tanssijoiden käyttöön suunniteltu Ikurin liikuntahalli sijaitsee Tesomalla, vanhalla Ikurin alueella, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Vanhaan teollisuusrakennukseen saneerattu liikuntahalli antaa korkeatasoiset puitteet lajien täysipainoiseen harrastamiseen. Lisäksi hallissa on kaksi salibandyn pikkukenttää, joihin Liikuntapalvelut vuokraa käyttöoikeuksia.

Lähes hehtaarin kokoinen halli on jaettu useampaan saliin, joiden varustelutaso vastaa tanssin ja voimistelun lajinomaisia tarpeita.

Tällä hetkellä voimistelu- ja tanssisalit ovat vuokrattuina Tampereen Sisulle, Tampereen Voimistelijoille, Tanssiseura Hurmiolle sekä Tanssiseura Spiralille.

Käyttövuorojen ja kilpailujen hakeminen

Järjestöt ja yksityiset henkilöt voivat hakea vakituisia käyttövuoroja sekä kilpailuvuoroja Ikurin liikuntahallin salibandykenttien osalta täyttämällä ja tulostamalla alla olevan käyttövuoro-/kilpailuhakemuksen ja toimittamalla sen liikuntapalveluihin, os. Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere. Kentille voi hakea myös yksittäisiä käyttövuoroja.

Bussilla liikenteessä? Katso reitti ja aikataulut

Ulkoinen linkkiTampereen seudun joukkoliikenne - Nysse