Siirry sisältöön

Hakuohjeet

Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen tarjoamiin ohjausryhmiin sekä uimakouluihin haetaan sähköisesti.

UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmoittautumisesta

K: Miksi ryhmässä ei ollut enää tilaa kolmen minuutin kuluttua ilmoittautumisen alkamisesta? Onko kurssipaikkoja täytelty jo ennakkoon?

Suosituimmat ryhmämme täyttyvät jopa muutamassa minuutissa ilmoittautumisen alkamisesta.

K: Miksi ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin on samana päivänä, jolloin ei ehdi ilmoittautua kuin yhteen valitsemaansa ryhmään, koska muut ovat ehtineet täyttyä?

Yhdellä ilmoittautumisella voi valita kaikki haluamansa ryhmät ostoskoriin ja tämän jälkeen kirjoittaa yhteystietonsa. Paikka säilyy varattuna 20 minuuttia, jonka aikana voi kirjoittaa henkilötiedot.

K: Siirtyessäni maksamaan verkkopankissa, toiminto keskeytyi. Mistä tiedän, onnistuiko ilmoittautuminen?

Ilmoittautuminen on joka tapauksessa voimassa ja saat myöhemmin paperilaskun ilmoittamaasi osoitteeseen.

K: Ilmoittautumisessa pakollisessa kentässä vaaditaan täydellinen sosiaaliturvatunnus. Mielestäni ette ole viranomainen, joten tunnuksen alkuosan pitäisi riittää myös työväenopistolle, toimintanne ei vaadi täydellisen tunnuksen käyttämistä.

Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva asiakasrekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät perintään ja perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella. Käytäntö on yleinen Tampereen kaupungilla muissakin maksuissa.

K: Keneltä voi kysyä ryhmistä?

Liikunnanohjaajien puhelinnumerot on kerrottu esitteen alkusivuilla. He vastaavat kysymyksiin, jotka liittyvät ryhmien tuntisisältöihin Löydät tietoa kursseista myös liikunta- ja nuorisoyksikön kotisivuilta osoitteesta www.tampere.fi/ohjattu liikunta.

K: Miksi en saa vahvistusta, vaikka laitoin sähköpostiosoitteeni?

Mikäli sähköpostiosoitteessa on pienikin virhe, vahvistus ei löydä perille. Myös ilmoittautumispiikin aikana sähköpostivahvistus voi viivästyä tai jäädä tulematta.

K: Sain ilmoittautumisnumeron, mihin sitä käytetään?

Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jolla voit myöhemmin tarkistaa, mihin ryhmiin olet ilmoittautunut. Ilmoittautuminen tarkistetaan kohdasta Omat tiedot.

K:Minulla ei ole verkkopankkitunnuksia, enkä voinut maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Menetänkö nyt paikkani?

Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa kurssimaksut heti, mutta se ei ole pakollista. Mikäli et maksa ohjausmaksua heti verkkopankissa, tai maksu jostain syystä keskeytyy, saat laskun postissa antamaasi osoitteeseen.

HelleWi

  1. Avaa HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmä ja klikkaa Ilmoittautuminen-linkkiä.
  2. Vasemmassa reunassa on kuvakerivistö sinisellä pohjalla. Kuvakkeita napsauttelemalla löytyy lisätietoa. Koti-kuvake palauttaa aina alkutilanteeseen.
  3. Hae haluamiasi ryhmiä napsauttamalla Ryhmät-kuvaketta.
  4. Valitse ryhmävalikosta ensin Päävalikon alta pääryhmä, sen jälkeen Alavalikosta ryhmälaji ja lopuksi Ryhmät-valikosta haluamasi liikuntaryhmä.
  5. Valittuasi haluamasi ryhmän, paina Ilmoittaudu-kuvaketta.
  6. Täytä yhteystiedot ja lopuksi Lähetä ilmoittautumislomake. Tämän jälkeen Varaukset-symbolin kohdalle ilmestyy kellonaika, joka ilmoittaa varauksen olevan käsittelyssä. Sinulla on 20 minuuttia aikaa viimeistellä varaus.
  7. Täytä varauslomakkeen yhteystiedot.
  8. Lopuksi klikkaa Lähetä ilmoittautuminen. Varauksesi ryhmään on nyt tehty.