Siirry sisältöön

Kesäliikunta

Kesä 2021

Kesäinen kuva maauimalasta

Kesän aikana on tarjolla tuhat tuntia liikuntaa kaiken ikäisille! Kaikki liikuntatunnit ovat maksuttomia ellei toisin mainita. Osaan kursseista ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta etukäteen. Kesän toiminta toteutetaan ajankohtaiset terveysviranomaisten rajoitukset huomioiden. Tämän sivun tiedot päivittyvät toukokuun aikana.

Kesäkausi 7.6.-30.7.
Seuraa kesäliikuntaa myös Instagram: @tampereliikkuu
Facebook: @liikkuvatampere

Perheliikunta

Innostavaa, monipuolista ja iloista liikuntaa yhdessä perheen kanssa!

Annetaan lapsille onnistumisia liikunnasta ja leikkimisestä. Meidän kanssa voit löytyy perheen yhteisen elinikäisen liikkumisen riemun!

Nuorten treenit

Nuorten treenit - Löydä liikkumisen kipinä!

Ryhmien tavoitteena on antaa nuorelle hauska ja helppo mahdollisuus liikkua ohjattujen treenien muodossa! Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat sekä lajiammattilaiset.

Liikuntaneuvonta

Johtaja liikunnanohjaaja Anne Lahtinen

Tähän yleinen liikuntaneuvonta-kuvaus

Uimakoulut

Rauhaniemen uimaranta

Kesällä on tarjolla lapsille myös maksuttomia rantauimakouluja. Uimakouluissa harjoitellaan totuttautumista veteen ja uinnin alkeita.

Lasten treenit

Hauskaa ja helppoa liikuntaa kavereiden kanssa!

Leikitään ja harjoitellaan hauskasti tekemällä sekä eri viitepelejä pelaamalla. Mahtava mahdollisuus nähdä kavereita tai tutustua uusiin ikätovereihin liikunnallisessa ympäristössä.

aikuiset

Monipuolinen, rohkea ja freesi!

Maksutonta liikuntaa aikuisille! Perinteisistä lajeista mukana puistojumppa, rantalentopallo ja koripallo. Uusia lajeja ovat skeittaus, padel, wakeboard ja death diving.

Tapahtumat

Liikuntaa puistoissa!

Luvassa hauskaa sekä luovaa liikuntaa puistoissa, siellä missä ihmiset nauttivat kesäpäivistä. Toiminta ei vaadi ilmoittautumista, vaan tule rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia liikuntamuotoja. Lähempänä tapahtumaa ilmoitetaan lisätietoja!