Siirry sisältöön

Kesäliikunta

Kesä 2022

Tytöt fatbike-pyörineen metsässäTampereen kaupungin liikuntapalvelut järjestää kaikille avointa kesäliikuntaa. Ryhmät ovat maksuttomia ja ikärajattomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Kesän tarjonnassa on toimintaa perheille, nuorille, aikuisille ja varttuneemmille liikunnan ystäville.

Kävelylenkit, jotka sisältävät jumppatuokioita ovat kestoltaan noin tunnin. Puistojumpat ja puistovenyttelyt ovat kestoltaan 45 minuuttia, ota oma alusta mukaan. Ulkoliikunnassa on säävaraus.

Kesän toiminta toteutetaan ajankohtaiset terveysviranomaisten rajoitukset huomioiden. Tämän sivun tietoja päivitetään toukokuun aikana, ja muutokset ovat mahdollisia.

Kesäkauden toiminta alkaa jo toukokuussa, tervetuloa mukaan!

Seuraa kesäliikuntaa myös Instagram: @tampereliikkuu
Facebook: @liikkuvatampere

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kesaliikunta

Perheliikunta

Innostavaa ja iloista liikuntaa yhdessä perheen kanssa!

Tarjotaan lapsille onnistumisen kokemuksia liikunnan ja leikkimisen parissa. Meidän kanssamme voit löytää perheen yhteisen ja elinikäisen liikkumisen riemun!

Perheliikunnan kesäkausi on 30.5.–30.6. Luvassa on pallopelejä, rantaleikkejä, tanssia ja leikkipuistobileitä. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua. Mahdolliset muutokset ilmoitetaan tällä sivulla.

Nuorten treenit

Nuorten ja nuorten aikuisten treenit - Löydä liikkumisen kipinä!

Kesä tuo jälleen tullessaan uusia kesäliikuntalajeja- ja mahdollisuuksia pirkanmaalaisille nuorille aikuisille, tule rohkeasti mukaan liikkumaan! Jos kaipaat ohjattua toimintaa, raitista ulkoilmaa ja aurinkoa sekä uusia treenikavereita niin tämä on juuri sinulle.

Kesätreenit tarjoaa upean mahdollisuuden päästä kokeilemaan uusimpia liikuntamuotoja ympäri kaupunkia, mukavassa ja turvallisessa ympäristössä. Kaikki ryhmät ovat ns. matalan kynnyksen ryhmiä ja liikkumisen tavoitteena on hauskuus, yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen. Liikuntataustaa tai aikaisempaa kokemusta et näissä ryhmissä tarvitse. Innokkuus, avoimuus sekä iloinen mieli on plussaa!

Kaikki toiminta on täysin maksutonta ja suurin osa liikuntaryhmistä on avoimia. Ilmoittautuminen on ryhmiin fatbike, padel-ryhmät, toiminnallinen treeni ja wakeboarding/suppaus. Ilmoittautuminen maanantaina 23.5. klo 9.00 alkaen sähköisen Ulkoinen linkkiilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Kesäkausi alkaa 30.5. ja toiminta on suunnattu 16–29-vuotiaille. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla ja instagramissa, @nuortentreenit @tampereliikkuu

Uimakoulut

Rantauimakoulu Riihiniemen uimarannalla

Heinäkuussa lapsille on tarjolla maksuttomia rantauimakouluja. Uimakouluissa harjoitellaan totuttautumista veteen ja uinnin alkeita. Ilmoittautuminen kesän uimakouluihin rannoilla, maauimalassa ja uimahalleilla tapahtuu sähköisesti 16.5. klo 9.00 alkaen Ulkoinen linkki ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Liikuntaneuvonta

Kaipaatko apua liikunnan aloittamiseen, tietoa eri liikuntamahdollisuuksista tai liikuntaryhmistä?

Ota yhteyttä liikuntaneuvontaan joko sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 044 423 5247.

Matalan kynnyksen jumpat

Liikuntaryhmät kesällä 2022

Ryhmät ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Säävaraus.

Jumppaa Sorsapuistossa

Tapahtumat

Syyskausi

Syyskauden 2022 liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Syksyn 2022 liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/tampere.

8.8. klo 9.00 alkaen työikäisten ryhmät, uimakoulut, vauvauinnit 044 423 5248

9.8. klo 9.00 alkaen 60+, 75+ ja erityisryhmät, 044 423 5247

Liikuntaryhmät ovat selattavissa ilmoittautumisjärjestelmässä kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisajan alkua, sekä Liikkuva Tampere-lehdessä, joka julkaistaan elokuun alussa ja on luettavissa liikuntapalvelujen verkkosivuilla www.tampere.fi/liikunta. Syyskausi alkaa 29.8.2022.