Siirry sisältöön

Käyttövuorojen haku ja varaus

Liikuntapalvelut jakaa hallinnoimiinsa tiloihin käyttövuoroja joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitetut käyttövuorot sekä tapahtumiin tarkoitetut vuorot haetaan käyttövuorohakemuksella erillisinä hakuaikoina, yksittäisiä vuoroja voi hakea myös hakuajan ulkopuolella. Vapaita vuoroja voi selata Timmi-tilanvarausohjelmasta.

Hakeminen

Judopojat

Vuoronjaon periaatteet ja käyttöehdot

Nämä vuoronjakoperiaatteet koskevat kaikkia liikuntapalveluiden hallinnoimia liikuntapaikkoja, koulu- ja päiväkotitiloja.

Timmi-varausjärjestelmä

Hakuajat

Vuoroja voi hakea sekä hakuaikoina että hakuaikojen ulkopuolella. Hakuajat löytyvät alta. Ennen vuorojen hakemista tutustuthan liikuntapaikkojen tietoihin sekä vuoronjakoperiaatteisiin ja vuorojen käyttöehtoihin.

Asiakaspalvelu

Käyttövuoroihin liittyvissä kysymyksissä asiakaspalvelumme vastaa mielellään Tampereen stadionin asiakaspalvelupisteessä aukioloaikoina sekä puhelimitse tai sähköpostitse.

Laskutamme sisäliikunnan käyttövuorot koronarajoituksista johtuen poikkeuksellisesti myöhemmin kevään 2022 aikana.

Asiakkaiden tulee ilmoittaa rajoitusten mukaiset käyttämättömät vuorot asiakaspalveluun [email protected]


Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5653 4300
Tampereen stadion
33100 Tampere
avoinna Asiointipiste: ma ja pe suljettu, ti–to klo 10–15.30. Puhelinpalvelu: ma klo 12–15.45 ja ti–pe klo 10.00–15.45. Poikkeukselliset aukioloajat: Puhelinpalvelu suljettu pe 6.5. Asiointipiste ja puhelinpalvelu suljetaan klo 14.30 aattopäivinä to 14.4., ke 25.5. ja to 23.6.2022.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/liikunnankayttovuorot