Siirry sisältöön

Kulttuurin tekijöille

Raha-avustukset

Tuotantotuella tapahtumaa tekemään

Kaupunkikulttuuriyksikkö jakaa vuosittain yli 50 000 € edestä pieniä raha-avustuksia Tampereella järjestettävien tapahtumien kulujen kattamiseen. Hakuaika on jatkuva, eikä hakijan tarvitse olla yhdistys. Tapahtumissa tulee noudattaa koronaviruksen aikaisia turvallisuusohjeita.


Toiminta-avustukset yhdistysten perustoiminnan tukijana

Rekisteröityneet yhdistykset, joilla on vakiintunutta toimintaa, voivat hakea vuosittain tukea perustoimintaansa sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnalta. Hakuaika on vuodenvaihteessa. Lue lisää myöntämisperiaatteista.


Festivaaliavustusta vakiintuneille suurtapahtumille

Toiminta-avustuksista on irroitettu omaksi kokonaisuudekseen Festivaalit ja suuret yleisötapahtumat. Tukea myönnetään vakiintuneiden, vähintään kaksi kertaa järjestettyjen paikallisten festivaalien järjestelyihin. Hakuaika on marraskuussa.


Taide ammattina? Hae stipendiä!

Tamperelaiset ammattitaiteilijat voivat hakea vuosittain stinpendejä työskentelyyn, näyttelyiden järjestämiseen ja jatkokouluttautumiseen sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnalta. Hakuaika on vuodenvaihteessa.


Erillisavustus liikunnan ja kulttuurin kertaluontoisille suurtapahtumille

Kertaluonteisia Tampereella järjestettäviä suurtapahtumia voidaan tukea erillisen haku- ja päätösmenettelyn kautta. Kertaluonteisten suurtapahtumien tukemisen osalta tulee olla yhteydessä Tampereen kaupunkiin viimeistään noin puolitoista vuotta ennen tapahtumaa. Suurtapahtumien tukemisen hakumenettelyn osalta lisätietoja antaa Tampereen kaupungin tapahtumatoimisto.

Tapahtumaa järjestämässä?

Kukkaisviikkojen tanssitapahtuma Keskustorilla

Tukea ja neuvontaa tapahtumajärjestäjille

Tapahtumapalvelut tukee tapahtumien järjestämisessä kaikilla eri osa-alueilla: tapahtumapaikan löytäminen, markkinointikeinot, tapahtumien siisteys ja turvallisuus, tarvittavat luvat ja ilmoitukset, budjetin suunnittelu ja yhteistyökumppaneiden löytäminen.


Kaupunginosatoiminta

Toimintaa kaupunginosiin yhdessä?

Kaupunkikulttuuriyksikkö tekee yhteistyötä kaupunginosissa toimivien yhdistysten kanssa. Apua ja tukea saa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä asioissa, kontakteissa, esiintyjien valinnassa ja palkkioissa sekä tiedotuksessa. Ota yhteyttä!

Koordinaattori
Ulla Majamaa
puhelin 040 510 4079
sähköposti [email protected]

Lastenkulttuuri

Lastenkulttuurin tekijöille

Tampereen kaupunki, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto sekä Pirkanmaalla toimiva Pirkkaset-verkosto tarjoavat paljon tietoa ja apua lastenkulttuurin parissa toimiville. Apua voi saada muun muassa tapahtumansa tiedottamiseen ja kulttuurimenetelmien käyttöön. Lastenkulttuurikeskus Rullasta on lainattavissa kiertäviä näyttelyitä ja lastenkulttuuripaketteja. Lastenkulttuurin tekijöille järjestetään myös säännöllisesti koulutuksia ja seminaareja.

Tilat

Ota tila haltuun!

Kaupunki tarjoaa edullisia ja maksuttomia tiloja tapahtumille, kokouksille ja muille tilaisuuksille.

Ota tila haltuun!

Kaupunki tarjoaa edullisia ja maksuttomia tiloja tapahtumille, kokouksille ja muille tilaisuuksille.