Siirry sisältöön

Tietotekniikka ja internet

Digiopastusta saatavilla

Tietotorit tarjoavat kiireetöntä digiopastusta paikan päällä, puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyden avulla koronatilanteesta huolimatta. Voit varata ajan opastukseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Kursseja ei toistaiseksi ole

Tietotorit järjestävät maksuttomia alkeiskursseja tietotekniikasta ja internetistä. Kurssit on jaettu perus- ja teemakursseihin. Ne ovat lyhyitä, 2-6 tunnin oppimistuokioita tietotekniikan hyödyntämisestä arkielämässä.

Peruskurssit on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat perusopastusta tietokoneen, internetin ja sähköpostin käytössä. Kurssien tarkoituksena on auttaa kävijöitä ottamaan ensimmäinen askel tietokoneen käytön opettelussa.

Teemakurssit on tarkoitettu tietokoneen käytön perustaidot osaaville ja ne sopivat jatkoksi tietotorien peruskursseille. Niiden tarkoituksena on lisätä kävijöiden osaamista erilaisissa tietokoneen käyttöön liittyvissä taidoissa.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon joko puhelimitse tai paikan päällä tietotoreilla. Kurssille otetaan kerrallaan enintään 10 - 12 henkilöä.

Kursseille ilmoittautumista varten tarvitaan PIKI-kirjastojen kirjastokortti. Kortin saa maksutta lähimmästä kirjastosta.

Huom! Käyttämättä jääneestä kurssipaikasta, jota ei ole peruttu kurssin alkamispäivänä klo 8:aan mennessä, veloitetaan 5 €. Maksu lisätään kirjastokortin maksusaldoon. Peruutuksia otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä tietotoreilla.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tietotorienkurssit

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Hervannan tietotori
puhelin 040 800 7805

Lielahden tietotori
puhelin 040 553 4043 asiakaspalvelu

Sampolan tietotori
puhelin 040 800 7816 klo 11 alkaen