Siirry sisältöön

Lielahden tietotori

Hyvä tietää

Koneita on turvavälien vuoksi käytössä normaalia vähemmän.
Asiakkaiden toivotaan varaavan ajan asiakaskoneelle etukäteen verkossa
External linkAsiakaskoneiden ajanvarausohjelma tai soittamalla Tietotorille.


Tällä hetkellä tarjoamme henkilökohtaista digiopastusta sekä paikan päällä tietotoreilla että etäyhteyden avulla. Voit varata ajan opastukseen puhelimitse tai sähköpostilla. Hygieniaan ja turvallisuuteen kiinnitetään kirjastoissa koronatilanteen vuoksi erityistä huomiota.

Lielahden kirjasto ja tietotori tarjoavat asiakkailleen viihtyisän työskentelytilan, käytät sitten omaa tai kirjaston konetta. Kirjastossa on hiljaisia maksuttomia työsoppeja ja edulliseen hintaan vuokrattavia kokoustiloja . Jos soppi ei riitä ja kokoustila on liikaa, voi pöytäryhmän rauhoittaa siirrettävillä sermeillä.

Tietokoneisiin on asennettu monipuoliset ohjelmistot toimisto-ohjelmista videoeditointiin ja kuvankäsittelyyn. Tarjolla on koko kerroksen kattava langaton verkko. Tietokoneiden lisäksi käytettävissä on tulostin, skannereita, videoeditointikone ja VHS-digitointilaite . Laitteisiin annetaan alkuopastus. Jos tarvitset pidempää opastusta, varaa henkilökohtainen opastus henkilökunnalta etukäteen. Tutustu myös etukäteen kursseihimme ja nettivinkkauksiimme .

Aukiolot

Huom! Mikäli kirjaston aukiolotiedot eivät näy Internet Explorer -selaimella, vaihda toiseen selaimeen tai tarkista aukiolot Ulkoinen linkkiKirjastohakemistosta.

Asiakaskoneiden ajanvaraus

Varaa kone

Varaukset asiakaskoneille voi tehdä itse ajanvarausohjelmassa, puhelimitse tai käymällä kirjastossa.


Ulkoinen linkkiAsiakaskoneiden ajanvarausohjelma

Yhteystiedot

Lielahden tietotori
sähköposti [email protected]
puhelin 040 553 4043 asiakaspalvelu
Lielahtikeskus, Lielahden kirjasto
33400 Tampere

Langaton verkko


  • Esteetön pysäköinti: Pääsisäänkäyntien lähettyvillä
  • Hissi
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Lastenhoitohuone
  • Avustavat koirat
  • Induktiosilmukka: Monitoimitila, tietotori


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/lielahdentietotori

Opastusta

Yksilöllistä opastusta

Voit varata tietotoreilta etukäteen puolen tunnin tai tunnin henkilökohtaisia opastusaikoja joko puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Opastuksessa voidaan syventyä oman laitteesi käyttöön tai ratkoa pulmia tietokoneen käytössä. Kysy lisää!

Mukanetti ry opastaa senioreita Lielahden kirjaston neuvotteluhuone Sarastuksessa klo 10.00-12.30 joka toinen torstai: 24.9., 8.10., 22.10., 5.11.,19.11., 3.12. ja 17.12..

Tule opastukseen vain täysin terveenä, pese tai desinfioi kädet ennen ja jälkeen opastuksen ja toivomme kasvomaskin käyttöä, kiitos.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Muualla verkossa

Facebook-logo.
Facebook-logo.