Siirry sisältöön

Poikkeavat aukiolot

Rajoitetut palvelut

Tampereen kaupunginkirjaston toimipisteet palvelevat rajoitetusti alueellisen koronaohjausryhmän suositusten mukaisesti.

Kirjastoissa rajoitetut palvelut

Rajoitetut palvelut 18.4. saakka
Rajoituksia palveluissa tiukennetaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suosituksen mukaisesti. Varausten nouto, palautus ja asiakaskoneiden lyhytaikainen käyttö (15 min) on mahdollista. Kokoelmatilat on suljettu, eli hyllyille ei pääse hakemaan lainattavaa, mutta lainausalueelle on tuotu pieni valikoima lainattavaa. Oleskelu-, luku- ja työskentelytilat on suljettu.

Ulkoinen linkkiLisätietoa käytännöistä

Kokoelmatilat

Tällä hetkellä vain pikainen asiointi eli lainaus, palautus, varausten nouto ja asiakaskoneiden lyhytaikainen käyttö (15 min) on mahdollista.

Oleskelu-, luku- ja työskentelytilat on suljettu.

Kirjastoissa on pääsääntöisesti voimassa normaalit aukioloajat omatoimiaukioloaikoja lukuun ottamatta. Nekalan kirjasto on 2.12 –10.1. avoinna ma, ke ja pe 14–18 ja Terälahden kirjasto ti 11–17 ja to 9–14. Koukkuniemen kirjasto on suljettu. Omatoimiaukiolot eivät ole käytössä, jotta henkilökunta voi valvoa tilan turvallista käyttöä.

Pyhäpäivät ja aatot

Pyhien aattopäivinä kirjastot suljetaan viimeistään kello 17. Jos aukiolo on normaalisti kyseessä olevana päivänä aikaisempi, silloin kirjasto suljetaan sen mukaisesti. Kirjastoautot lopettavat reittiajon klo 16.

Aattojen aukiolot löytyvät kirjastojen sivuilta. Joulu- ja juhannusaatonaattona noudatetaan aattoaukioloaikoja.

Kirjastot ovat kiinni vappuna 1.5.2021, helatorstaina 13.5.2021 ja juhannuksena 25.6.–27.6.2021.