Siirry sisältöön

Poikkeavat aukiolot

Rajoitetut palvelut

Tampereen kaupunginkirjaston toimipisteet palvelevat rajoitetusti alueellisen koronaohjausryhmän suositusten mukaisesti.

Kokoelmatilat avoinna 14.1. alkaen

Tampereen kirjastojen kokoelmatilat avataan alueellisen koronaohjausryhmän suosituksen mukaisesti asiakkaille. Torstaista 14. tammikuuta alkaen asiakkaat pääsevät hakemaan lainattavaa normaalisti hyllyistä.

Muut rajoitukset kirjaston palveluissa säilyvät ennallaan, ja vain pikainen asiointi on mahdollista.

Varausten nouto, palautus, lainaus kokoelmasta sekä asiakaskoneiden lyhytaikainen käyttö on mahdollista. Kokoelma- ja oleskelutilat on suljettu. Asiointi tapahtuu omatoimisesti automaateilla. Kirjastoissa on asiakaskoneita välttämättömään, lyhytaikaiseen (15 min) käyttöön.

Kirjastoissa on pääsääntöisesti voimassa normaalit aukioloajat omatoimiaukioloaikoja lukuun ottamatta. Nekalan kirjasto on 2.12 –10.1. avoinna ma, ke ja pe 14–18 ja Terälahden kirjasto ti 11–17 ja to 9–14. Koukkuniemen kirjasto on suljettu. Omatoimiaukiolot eivät ole käytössä, jotta henkilökunta voi valvoa tilan turvallista käyttöä.

Pyhäpäivät ja aatot

Pyhien aattopäivinä kirjastot suljetaan viimeistään kello 17. Jos aukiolo on normaalisti kyseessä olevana päivänä aikaisempi, silloin kirjasto suljetaan sen mukaisesti. Kirjastoautot lopettavat reittiajon klo 16.

Aattojen aukiolot löytyvät kirjastojen sivuilta. Joulu- ja juhannusaatonaattona noudatetaan aattoaukioloaikoja.

Kirjastot ovat kiinni pääsiäisenä 2.4. sekä 4.4.–5.4.2021, vappuna 1.5.2021, helatorstaina 13.5.2021 ja juhannuksena 25.6.–27.6.2021.